Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

Верховна Рада: нова сесія заблокована

02.09.2009

Фото Згідно з повідомленнями, депутати від Партії регіонів заблокували трибуну Верховної Ради.

Володимир Литвин планує законопроекти щодо змін Конституції

 

Регіонали таким чином відреагували на провальне голосування щодо законопроекту цієї опозиційної сили про підвищення соціальних стандартів.

За відповідний документ проголосувало лише 200 депутатів.

Перед голосуванням лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що його політична сила ініціюватиме створення національного антикризового центру на базі опозиційного уряду.

Виступаючи під час відкриття п’ятої сесії Верховної Ради шостого скликання, він жорстко скритикував економічну політику уряду Юлії Тимошенко. Лідер опозиції заявив, що державний механізм зруйновано, коаліція є фікцією та фантомом, а влада сконцентрована в руках уряду.

Він також наголосив на відсутності реальних дій у боротьби з кризою.

“Всі розмови влади про нинішню світову економічну кризу – це фіговий листок, який прикриває більш глибоку і серйозну проблему,” – заявив Віктор Янукович.

Тому, за словами лідера Партії Регіонів, перш за все потрібно допомогти подолати кризу українцям, піднявши рівні мінімальних зарплат та пенсій. Окрім цього Віктор Янукович поставив уряду вимогу вже на цьому тижні надати депутатам об’єктивну та повну інформацію щодо стану виконання Держбюджету, бюджетів національних компаній, а також інформацію щодо структури та обсягу запозичень на внутрішньому і зовнішньому ринках.

“Уряд намагається пережити кризу, ідучи по світу з протягнутою рукою. Країну закладено в борг – і не один раз,” – сказав, виступаючи з парламентської трибуни, Віктор Янукович.

Лідер Фракції БЮТ у Верховній Раді Іван Кириленко натомість заявив, що зусиллями уряду кризові явища зупинено і вже 5 місяців триває поступове відродження економіки. Він також запропонував своїм політичним опонентам поєднати питання підняття прожиткового мінімуму із підготовкою Державного бюджету на 2010 рік.

За його словами, лише в такому випадку вдастся стримати можливу інфляцію. Питання соціального захисту людей Іван Кириленко вимагає погоджувати із урядом.

Також, зауваживши, що на п’яту сесію подано більше, ніж півтори тисячі законопроектів, лідер фракції БЮТ ініціював проведення тижня роботи у пленарному режимі, а не в комітетах.

Источник: BBC


  Ваш комментарий будет первым
RSS комментарии

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 1
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл