Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

ПОРА!

26.04.2010

ПОРА - логотип Громадянська партія «ПОРА» прийняла рішення про повномасштабне відновлення своєї діяльності у зв’язку з радикальним загострення політичної ситуації та критичними загрозами для суверенітету і територіальної цілості країни.

Таке рішення прийнято на засіданні Політради ГП «ПОРА» 26 квітня у місті Києві.


Політрада ГП «ПОРА» прийняла рішення про невідкладне проведення Громадянських Зборів для визначення стратегічних цілей і методів діяльності в умовах загрози незалежності; доцільності співпраці з старою опозицією а також мобілізації активу, фракцій і політичних груп ПОРИ у місцевих радах.

Тактичними цілями ГП «ПОРА» є: розгортання широкої мережевої інформаційно-просвітницької кампанії в умовах обмеження свободи слова; радикальне посилення тиску традиційними засобами ГП "ПОРА" на діяльність антиукраїнського гуманітарного блоку Уряду; системна протидія рішенням влади щодо передачі стратегічної національної власності (ГТС, ОПЗ, Укртелеком, авіапрому, тощо) Росії а також фізичного і політичного захисту членів і прихильників.

Серед організаційних заходів ГП «ПОРА» передбачено проведення протягом наступних 5 місяців: відновлення мережі оперативних і інформаційно-просвітницьких груп, мережі студентських страйкових комітетів, реорганізація фракцій і партійних груп у місцевих органах влади, проведення низки мобілізаційних і навчально-тренувальних заходів. Заходи і функціонування структури буде проводитися у форматі громадянської кампанії.

«Останніми днями Україна опинилася в нових політичних реаліях. Вона знову втрачає незалежність. Відповідальність за це несе вся політична верхівка влади і старої опозиції. У них більше немає авторитетів. Але тепер влада зустрінеться не з групою опозиційних політиків а з народним спротивом. Саме з нього виникне нова політична еліта і нові політичні сили», - заявив лідер ГП «ПОРА», народний депутат України Владислав Каськів.

«Завдання відновленої «ПОРИ» залишається незмінним: - активізувати і вивести на передній план нових лідерів і громадських активістів. У таких умовах є необхідним повномасштабне відновлення активності ПОРИ, використовуючи весь набутий арсенал і досвід ефективної боротьби», - наголосив Каськів.

--
Прес-секретар ГП "ПОРА"
Юлія Іванова
+38 067 218 7752
Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

 


  Комментарии
RSS комментарии
Написал(а) Тарас, в 2010-05-29 23:03:52
«за Украину», «наша Украина», «вперёд Украина» , «пора», «во свобода», братство,УНП - это всё дерьмо с одной кучки. Что они могут требовать, их интерес просто в какой-нибудь дестабилизации. Во первых, численность в каждой кучке не играет хоть какой-то роли на принятие решения, во вторых все их требования никто не слышит, в третих помаранчевые доказали что они дебилы и уже никогда не попадут в состав ВР при новых выборах. Националисты это промежуточный вид, типа - петикантроп, уже почти не обезьяна , но и до человека далеко. Прижиться в Польше не смогли потому что не поляки, в Украине не прижились потому что не украинцы.

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл