Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

ІЗРАЇЛЬСЬКА ДЕРЖАВА ЄВРЕЇВ ЗЛОЧИНЦІВ НЕ ВІДДАЄ І НЕ ВИДАЄ

20.01.2012
Израиль преступников евреев не выдает фото

Нещодавно Ізраїль оголосив безвізовий в’їзд на свою територію для Громадян України, то це може означати одне - який би злочин тепер єврей не скоїв на території Держави України, Ізраїльська країна його прикриє.

 

20 років у мене вимагають ХАБАР, а я не даю. Підкреслюю ДВАДЦЯТЬ, бо ця ювілейна дата вже стане символічною. Не даю хабар керівництву Дніпродзержинського міського центру зайнятості  за працевлаштування на роботу у м. Дніпродзержинську - директор Соломатін О.В, так само не даю і директору Обласного центру зайнятості Кузнецовой В.П. м. Дніпропетровськ (вона теж з м. Дніпродзержинська). Не даю хабар керівникам нижчого рівня, так само, як не дам, ясна річ, Директору Державної служби зайнятості Галицькому В.М., який знаходиться у м. Київ та відноситься до Міністерства Праці та соціальної політики України. І, якщо м. Київ та м. Дніпропетровськ - великі міста з населенням більш міліонна людей, то м. Дніпродзержинськ - це колишнє село Кам'янське, де у центрі міста один одного усі знають в обличчя.

Нарешті спіймали єврея В.Галицького на хабарництві у Києві. Тепер черга за В. Кузнецовою та О.Соломатіним. Я ні єврей і ні комуніст та химерних єврейських теорій не визнаю!!! Хабар не даю, євреєм не є, єврейські комуністичні теорії не визнаю - ось і є ворог № 1 місцевої владної верхівки!? А у «нашому селі» у одному кінці гукнеться, а у іншому відлуниться. Не встигну я доїхати з направленням на працевлаштування до місця роботи (хоча б на таксі), а вакансія вже зайнята чи я вже не відповідаю вимогам, як звісно, дзвінок мобільного телефону завжди швидше будь якого транспортного засобу. Існують нелегальні «такси» (чи тарифи) на працевлаштування у різні підприємства та на різні посади. Раніш мені казали суми, а зараз, навіть, не намагаються розмовляти на цю тему, бо не даю. Звертався з заявами в усі можливі адміністративні та юридичні структури Держави. Отримав біля 60 (шести десяти) відповідей, як з місцевих, обласних, так і з київських Державних організацій з підписами «великих» посадових осіб та на фірмових бланках, а результат нульовий: на роботу у м. Дніпродзержинську я так і не працевлаштувався.

«Тарифи» є, хабар беруть, а Прокуратура м. Дніпродзержинська у своїх листах пише про відсутність фактів корупції. Доки на Україні буде процвітати корупція, доти нам - Слов’янам Православним Українцям нормальної роботи не буде, чи буде усе «сміття», що залишиться від єврейського комінтерну! Виникає питання: навіщо ж платити такі великі гроші з Державного бюджету за ранги, категорії, вислугу років та т.д., а ще й пенсію майже 100 процентів від заробітку Держслужбовцям, якщо у робочий час після 14 годин вони починають займатися пустопорожніми балачками чи розкладанням пасьянсів у комп’ютерній мережі?

Зараз, коли новий Прем'єр Міністр України Н.Я.Азаров пообіцяв побудувати Правову державу з Верховенством Права, з’явилася надія і у нас Слов’ян Українців на краще майбутнє. Робота – це гроші, гроші – це Добробут, а Добробут – це злагода, мир і щастя у сім’ях! Тільки не можна було нічого зробити не посадивши за грати єврейку Юльку Тимошенко (Капітальман-Григян) за злочини проти Українського народу. Вона є символом єврейського комінтерну на Україні. Якщо він цього не зробив би, ясна річ, судовим рішенням, то «завтра» єврейський комінтерн знову б утворив черговий заколот, скинув би Уряд В.Ф.Януковича та «посадить» чергову єврейсько-вірменську (чи закавказьку, або азіатську) спільноту, для яких комуністичне гасло: «Усе для євреїв та іноземців і нічого Українському Народу!» - головний шлях до світлого майбутнього їх народів у Ізраїлі, Росії, та інших країнах світу, а не на Україні.

Єврей Галицький, єврей Порошенко, єврей Пінчук, єврей… і т.д. разом з єврейкою Юлькою тримали багато років Владу на Україні і зараз намагаються її утримати. Тільки знищивши (не означає вбити) символ єврейсько-комуністичної спільноти, можна відібрати в них Владу і чогось досягти позитивного на Україні: Верховенства  Права, міцної Держави та добробуту для ЛЮДЕЙ!

Тому я знаю точно і не сподіваюсь на отримання роботи, а відповідно грошей та добробуту, доки не буде покінчено з політичною фігурою єврейкою Юлькою Капітальман-Григян. Вона  повинна нарешті у повній мірі відповісти перед Законом і  Українським Народом за свої злочині діяння, які скоїла, находячись на керівних посадах у Державі Україні і не тільки у ролі Прем’єр Міністра України.

Дуже цікавим мені здається той факт, що у Росії притягнули до кримінальної відповідальності єврея Ходарковського за махінації з нафтою і газом Росії. Тими ж самими питаннями займалася і Юля Григян-Капітальман (Тимошенко) на Україні у часи існування СНД. І обов’язково їх шляхи, я вважаю, пересікалися та були спільними з багатьох питань: транспортування, переробка та споживання «чорного і білого» палива. Тому я впевнений: у махінаціях з нафтою та газом України теж брала участь Юля Тимошенко, колишній керівник державного відомства з енергоресурсів, разом з  Ходарковським. А може це моє упереджене ставлення? Це хай вирішують правоохоронні органи.

Юля Капітальман–Григян (Тимошенко) в минулому керівний працівник Дніпропетровського Обкому КПРС, а у Верховній Раді і досі нараховується дуже багато колишніх керівників КПРС. Хоча б той же самий Голова Верховної Ради Литвин В.М. - колишній член КПРС на Україні. Секретарі КПУ, Обкомів КПРС і т.д. часів СРСР мають ні аби який вплив на вирішення ключових питань у діяльності Уряду України, головним чином Законодавчим образом! Ох, і важко буде справжньому ВЧЕНОМУ Професору Н.Я.Азарову «розібратися» з цим комінтерном?!

І останнє. Україна – це центральна європейська держава (географічно). Наш політичний шлях проходить прямою лінією у  Європейський економічний союз. Ми не Вірменія і не Ізраїль, 100 процентів території яких знаходиться у Азії.

Нещодавно Ізраїль оголосив безвізовий в’їзд на свою територію для Громадян України, то це може означати одне - який би злочин тепер єврей не скоїв на території Держави України, Ізраїльська країна його прикриє. А враховуючи, що з 1917року євреї комуністи чи сіоністи (рахую це одне й теж саме) вбивають, грабують та ґвалтують Слов’янський Український Народ, то нічого хорошого від цього безвізового «режиму» нам Слов’янам Українцям чекати не треба.

Ізраїльська держава євреїв злочинців не віддає і не видає. Коли ж і наша країна Україна зможе гідно захищати своїх Громадян - то є  ЛЮДЕЙ?!

Та живе і буде жити у віках НЕЗАЛЕЖНА ДЕРЖАВА УКРАЇНА!!!

2012р.,  Ігор Швед, м. Дніпродзержинськ, для ТРИБУНИ НАРОДУ.

 


  Комментарии
RSS комментарии
Хай живе!...
Написал(а) Юрко, в 2012-01-20 05:49:13
Ехали в поезде русский, украинец и еврей. Дорога предстояла долгая, решили познакомиться, пообщаться. – Давайте угадывать, у кого какая фамилия – говорит русский, у меня, например, как серый лесной зверь. – Волков! – в два голоса воскликнули украинец и еврей. – А у меня фамилия, – говорит украинец, – как лесной ушастый и пушистый. – Зайченко! – хором воскликнули русский и еврей. Наступила пауза, русский и украинец вопросительно посмотрели на еврея. Тот скривил хитрую гримасу, передёрнул плечами и говорит: – А у меня фамилия сложная, первая часть – это то, что мы обещаем вашим народам, а вторая часть – это то, что вы реально будете иметь. Задумались братья славяне, ничего им в голову не приходит. Тут поезд останавливается, в купе заходят два милиционера и один штатский, и говорят: – Пройдёмте с нами гражданин Райхер, вас, подлого банкира, мы уже давно ищем, все службы на ноги подняли.
Наш політичний шлях...
Написал(а) Юрко, в 2012-01-20 06:04:30
Всё идёт к тому, что на Земле со временем останутся лишь евреи-украинцы, евреи-русские, евреи-немцы, евреи-французы, евреи-американцы, и так далее, а те, кто таким не захотел или не смог стать, будут обречены на вымирание и вечное служение «богоизбранным». Израиль же для мирового еврейства является как-бы загородной дачей, местом паломничества, отдыха и надёжного укрытия. В одном старом анекдоте говорится о японской трагедии, когда «отец рикша, мать гейша, а сын – Мойше».
Написал(а) Тарса, в 2012-01-24 22:15:52
МЮЛЛЕР: Штирлиц! Вы еврей?!! \\r\\nШТИРЛИЦ: Нет, я русский!\\r\\nМЮЛЛЕР: А я немецкий!

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл