Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

Суб'єктом злочину в Дніпропетровську є влада в особі спецслужб

05.05.2012

Я заявляю: суб'єктом цього теракту є влада в особі спецслужб.

 

Задля справедливості скажу: правляча верхівка прийшла до влади в законний спосіб, але миттєво узурпувала державну владу та почала наступ на права людей.

Проти простих людей в цьому наступі єдиним фронтом пішли і Президент, і Парламент, і Конституційний Суд.

Коли наша організація "Ніхто крім нас" вийшла під Парламент із мирним мітингом, нас звинуватили у екстремізмі. Це прозвучало не лише на телебаченні. В цей час партією влади було зареєстровано законопроект про екстремістську діяльність. Це стало початком психологічного тиску на громадянський рух.

Далі більше - ця влада почала фальшувати кримінальні справи проти лідерів "Ніхто крім нас", проте це не змінило нашу активну громадянську позицію. Узурпатори поставили собі завдання навіяти нам страх, не допустити зростання громадянського суспільства та припинити нашу діяльність щодо відстоювання соціальних прав.

В який спосіб? В перекладі з латини "terror" означає "страх", "жах". Тож для побудови тоталітаризму влада вдається до державного тероризму через свої спецслужби. У такий спосіб правляча верхівка проводить залякування. Основне її завдання зламати громадянський спротив.

"Мітингують ті, хто втратив страх і совість", - говорив Президент. Отже сьогодні, щоб навіяти громадянам страх, влада вдалася до терактів. Саме цей страх загубив мільйони українців під час Голодомору.

Я, заявляю: суб'єктом цього теракту є влада в особі спецслужб. Я, як ветеран війни, стверджую - цей злочин ретельно підготовлено і вчинено кваліфікованими спеціалістами. Навіть зараз, коли на нас намагаються "повісити" екстремізм, я заявляю: ми не боїмося, ВГО "Ніхто крім нас" подолала страх.

Всеукраїнська громадська организація «НЇХТО КРІМ НАС»

 


  Комментарии
RSS комментарии
Вибухи... Підпали... Бізнес...
Написал(а) Юрко, в 2012-05-05 10:30:11
Мені здається, що причина вибухів бетонних урн у Дніпропетровську може бути просто банальною. Відбувається перерозподіл бізнесу з виготовлення бетонних урн на бізнес з виготовлення залізобетонних, або навіть цілком залізних урн. Уявляете, скільки бабок можна на цьому заробити по всій країні. Самі вибухи - це своєрідна аргументація зацікавленої сторони, що їхні урни не розлітатимуться і не ранитимуть людей. Подібним чином, на замовлення підпалюють авто на подвір\'ях, щоб водії користувалися послугами платних стоянок.
Пригадаймо...
Написал(а) Юрко, в 2012-05-07 10:41:53
А давайте пригадаємо вибухи маршруток у Вінниці http://www.myvin.com.ua/ua/news/news_vin/events/14033.html виконавців і замовників котрих так і не знайшли. Моя версія, як і у випадку з вибухами у Дніпропетровську - перерозподіл бізнесових інтересів, за котрими без сумніву стоять місцеві владні структури. Як сказав Карл Маркс «Нет такого преступления на которое не пошёл бы капитал ради сверхприбыли».

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл