Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

Націоналістів почали гнобити навіть на Західній

21.07.2012
тернопільський тризубівець Назар Сарабун фото

 

 

Міліція явно не збирається відпускати тернопільського тризубівця - Назара Сарабуна, якого  затримала ввечері 20 липня. Про це з райвідділу повідомив депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна.

 

«Станом на 23.50 год. наш побратим продовжує знаходитися під вартою, зокрема у Першому міському відділені міліції м. Тернополя. За всіма ознаками його, все ж таки, будуть утримувати під вартою щонайменше до понеділка, аргументують це тим, що у вихідні суд не зможе розглянути його справу. Дії міліціянтів мають явний політичний характер. Наразі, до Назара близьких та родичів не допускають. Не допустили навіть і мене – депутата Облради».  

На думку депутата, поводження правоохоронців спрямоване на те, щоб залякати затриманого. При цьому, за його словами, цілком очевидно, що їхні дії скеровують «згори».

Нагадаємо, тернопільський тризубівець Назар Сарабун був затриманий ввечері 20 липня під час прогулянки з дівчиною. Хлопцю інкримінують напад на офіс Комуністичної партії України.

Анастасія Квасницька, м. Київ, для ТРИБУНИ НАРОДУ.

 


  Комментарии
RSS комментарии
залякати затриманого...
Написал(а) Юрко, в 2012-07-21 09:28:05
Якось мене запитали, що я думаю про нинішню владу ПР. І я відповів, що при цій владі в людях проявляються їхні найгірші душевні сторони. Аморальність влади, її лідерів, не приналежність багатьох з них до українського етносу, до славян взагалі, не визначеність державної стратегії і політики, відсутність стабільності і справедливості, занепад економіки і соціальної сфери, викликає сильну депресію в суспільстві, як україномовному, так і російськомовному, що у різних людей проявляється по-різному: від наркоманії, алкоголізму, суіциду до злочинності, бандитизму, тероризму.

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл