Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

Скажи мені, хто твоя довірена особа… Або у «Генерала за пазухою»…

31.12.2012

Ось такі тепер цікаві у нас депутатські «ЕТИКА» та «ЗАКОННІСТЬ».

 

Відпочинково-оздоровчий комплекс «Арта», який знаходиться у м. Яворові на Львівщині, загалом має непогану репутацію і у мешканців райцентру, і у подорожніх, що прямують до українсько-польського кордону. Ваблять їх затишний мотель, сауна з усіма можливими «наворотами», а головне – тамтешній ресторан, який славиться розмаїттям страв, приготованих вправним кухарем.

Щоправда, більшість яворівчан їх іще не смакувала. Вміст гаманця не дозволяє. Ресторан розрахований суто на статечну і грошовиту клієнтуру. Ту, яка полюбляє комфорт, спокій та релаксуючу атмосферу. Усе це і намагаються створити в «Арті». Однак, вдається це не завжди…

25 грудня цього року у ресторані стався інцидент, який надовго запам’ятається і його персоналу, і відвідувачам, що завітали туди на вечерю. До зали зайшли два вже немолодих чоловіка, обидва напідпитку. Окинувши оком публіку, що там зібралася, один із них попрямував до столика, за яким сиділи молоді жінки. Що він їм там наговорив – достеменно невідомо. На компліменти не схоже, бо його слова не на жарт обурили панянок.      

Спроби дати відсіч причепі виявилися марними. Тоді одна із них покликала охоронця і попросила допомогти позбутися нав’язливого чолов’яги. Як і належить сумлінному «секюріті», той чемно запропонував відвідувачам спочатку пройти у гардероб, залишити там верхній одяг, а потім, коли є бажання, зайняти котрийсь із вільних столиків. Реакція була неадекватною. Охоронець миттєво дістав удар в голову, потім «відвідувачі» витягли його на вулицю і там продовжили несамовито гамселити. Епілог – людина потрапила до лікарні.

Уранці наступного дня до Яворівського райвідділу міліції надійшла заява від 28-річного Сергія Невзорова про напад на нього при виконанні службових обов’язків. Внаслідок побиття потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Як з’ясувалося згодом, тілесні ушкодження охоронцю завдали не п’яненькі безхатченки, що зазирнули до ресторану в надії вициганити у відвідувачів пару гривень. До кулаків вдалися поважні і знані у Яворові люди.

Один із них, той що «спілкувався» з молодицями, взагалі має багату біографію. 49-річний Ігор Гевко – полковник запасу, колишній військовий журналіст, «афганець», а це вже питання до афганців, екс-заступник голови Яворівської РДА.

Сьогодні він діючий депутат райради від «Нашої України» та член комісії з питань… депутатської етики, регламенту, дотримання законності та військових проблем. Ось такі тепер цікаві у нас «ЕТИКА» та «ЗАКОННІСТЬ».

Опріч уже перелічених досягнень у політичній кар’єрі Ігор Гевко є іще довіреною особою депутата Львівської облради Тараса Козака, який на недавніх парламентських виборах був кандидатом у нардепи у Яворівському виборчому округу №122. Широкому загалу він більш відомий як одіозний «митний генерал», який має дружні стосунки з братами Медведчуками та довгий шлейф скандальних історій. Воістину: скажи, хто твій друг, і я скажу хто ти.

У райцентрі подейкують, що пан Гевко не вперше розпускає руки. Кажуть нещодавно він побив іще якогось працівника міліції.

Проте справу якось зам’яли. Потерпілого зрозуміти можна: позбутися служби у райцентрі з високим рівнем безробіття означає приректи родину на цілковиті злидні. Чи вдасться цього разу спустити інцидент на гальмах – покаже час.

Така впливова людина як пан Козак може і зарадити своїй «довіреній особі». Наразі скоєне правопорушення кваліфікується за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб).

Микола Городинець, м. Львів, спеціально для  ТРИБУНИ НАРОДУ.

Читайте также другую статью этого автора: «ДОБРОЧИННІСТЬ, ЩО СМЕРДИТЬ КОРУПЦІЄЮ».

 


  Комментарии
RSS комментарии
Написал(а) Максим website, в 2013-01-23 03:01:47
Отличный сайт!

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл