Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

«Кровосисям» Януковича ніколи не знищити символів культурного та історичного Києва

20.02.2013

Сьогодні, 20.02.2013 р., минуло три роки з моменту рейдерського захоплення легендарної, знакової для киян книгарні українських письменників «Сяйво» фото

Кияни не втратили дух опору, київський дух опору стає все сильнішим. Кияни усвідомлюють, що будь-яка влада змінна ворожої сили, що розповсюджує хвороба Януковича в Києві, не залишиться, найближчі вибори це обов’язково доведуть».

 

Сьогодні, 20.02.2013 р., минає три роки з моменту рейдерського захоплення легендарної, знакової для киян книгарні українських письменників «Сяйво», що з’явилася у Києві одразу по звільненню міста від німецької окупації у1944 році.

Книгарня «Сяйво» залишилась у серцях киян своїми славетними подіями та щирими, незабутніми зустрічами з корифеями української літератури. «Сяйво» зустрічало поціновувачів красного письменства та радувало їх широким книжковим асортиментом, насиченою програмою літературних подій аж до моменту її захоплення рейдерами Черновецького, його «молодою командою» – Супруненком, Чубом, Басом, Довгим та Комарницьким.

Команда рейдерів, що знищила книгарню, і наразі почуває себе комфортно. Вона знайшла підтримку у ворожої для киян влади регіоналів і вже за їхнім покровительством продовжила свою руйнівну діяльність ще з більшим ентузіазмом.

Естафету нищення культурного Києва підхопив гаулейтер Попов. З моменту панування ставленика регіоналів у Києві книгарня «Сяйво» перетворилась на «потьомкінську» бутафорію, яку прикрашає непрацююча друкарська машина Ксерокс, що обійшлась київському бюджету у 2,5 млн. грн.

Знищення автентичної книгарні «Сяйво», її «ятки письменників», історичних сходин, на яких свого часу сиділи великі постаті української літератури – Остап Вишня, Максим Рильський, Павло Тичина під час проведення «літературних капусників», для влади гаулейтера Попова є типовим прикладом панування регіоналів у Києві. Помпезно відкриваючи бутафорський замінник книгарні «Сяйво», Олександр Попов проголосив про створення муніципальної книготорговельної мережі та пообіцяв до кінця 2012 року відкрити ще 10 книгарень по всьому Києву, але, як і очікувалось, не відкрив жодної.

За словами народного депутата України Олександра Бригинця «у Києві для влади головним є знищення певних культурних символів, таких як книгарня «Сяйво», окупований Гостинний двір, будівництво на метро Театральна, які завжди були знаковими для киян. Кожного разу влада шукала окремий спосіб, технологію для того щоб подавити самолюбство київської громади, знищити нашу культурну історію. З одного боку влада, в особі Попова, намагається хитро завуальовувати заяви про нібито співчуття та підтримку, а з іншого демонструє жорсткі дії міліції, Беркута, направлені проти активістів, що стоять на захисті київських історичних та культурних цінностей. Патологічна ненависть Януковича до киян розповсюджується на його підлеглих як кусання вампіра. Янукович своєю ненавистю, своїми кусаннями довів підлеглих до того, що вони люто ненавидять Київ» - зазначив він.

Але факт лишається фактом: активність та згуртованість киян демонструє посилення опору. Кияни усвідомлюють що будь-яка влада змінна, а результати руйнації залишатимуться у спадщину. Тож сподіваємось, що найближчі вибори обов’язково доведуть неспроможність продовження епохи царювання Януковича у Києві та припинять розповсюдження його влади, як невиліковної хвороби.

Андрій Конюшенко, м. Київ, для ТРИБУНИ НАРОДУ.

Попередні статті по цій темі:

КАНДИДАТ ВІД ПАРТІЇ РЕГІОНІВ АПРІОРІ СПРИЙМАТИМЕТЬСЯ ВОРОГОМ

Олександр Попов підпільно розпочав передвиборчу кампанію в мери столиці? 

Ярослав Мудрий перевертається в труні: Попов отримав відзнаку його імені 

Прикриваючись Євро-2012, Попов украв приміщення чергової київської книгарні 

Столичні книгарні проти чиновницької мафії 

У Києві пройшов сатиричний перформанс LADIES’Я, під час якого Попову сказали – «ГЕТЬ!» ФОТО 

Громадськість проти інвестицій, оскільки влада все одно їх покраде

Листування ТОВ «Книгарня «Сяйво» з органами влади 

ЦИНІЗМ ПРОКУРАТУРИ

Ярослав Кендзьор: Я не вірю жодному слову Ківалова

«ТРИБУНАЛ ОРГАНІЗУВАВ ПОХОРОН» 

«Коли ми, усі разом усунемо цю бандитську владу, тоді відновимо справедливість...» 

Взятки дают не только деньгами и щенками, но и МАГАЗИНАМИ! 

 


  Комментарии
RSS комментарии
Написал(а) С.Кувалда, в 2013-02-20 10:08:33
Щось я не зовсім зрозумів автора.... Книгарня є , її не перепрофілювали, вона працює. Проте для пана автора пшистско едно НЕ ТАК. Здіймає гвалт на порожньому місці, роздає усім епітети.. Може треба підлікувати нерви?
Написал(а) Юрко, в 2013-02-21 00:19:27
«Ніколи не кажи ніколи» або «Проти лому нема прийому». Ця так звана влада - це справжня ракова пухлина нашого суспільства, яку просто так не видалиш, не зашкодивши самому суспільству. Але треба нарешті вибрати спосіб лікування - хімія чи операція.

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл