Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

Про наших «інших». Відверто про дискримінацію дітей та молоді з інвалідністю в Україні.

19.04.2013

ПРЕС-АНОНС

 

Про наших «інших».  Відверто про дискримінацію дітей та молоді з інвалідністю в Україні. фото

Як протидіяти дискримінації дітей та молоді з інвалідністю у нашій країні? Як захистити права неповносправних громадян та привернути увагу суспільства до їхніх проблем? Як  нам не стати чужими до проблем людей з особливими потребами?

 

Про це говоритимуть правозахисники, освітяни, психологи та представники громадських організацій під час тематичної зустрічі у рамках  програми форуму, присвяченого проблемам дискримінації дітей та молоді з інвалідністю, функціональними обмеженнями та їхньої соціально – психологічної реабілітації у суспільстві  22 квітня 2013 року з 14:00 – 19:00 у приміщенні конференц-залу «Європейський» готельно-розважального комплексу «Козацький стан», що розташований за адресою: Бориспільське шосе, 18 кілометр, станція метро «Бориспільська» (за 300 метрів від Харківської площі).

Участь у форумі підтвердили представники благодійних фондів «Запорука», «Заради щастя», «Благодійний фонд Олеся Довгого та Катерини Горіної», Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, Центру cоціально – психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Дарницького району м. Києва, Департаменту Української Федерації Карате «Карате для людей з інвалідністю», ВК «НАСТУП», Київського університету імені Бориса Грінченка, Київського міського центру з фізичної  культури і спорту інвалідів «Інваспорт». Також у роботі форуму візьмуть участь скульптор Олег Пінчук, голова ВГО «Ефективний власник» Тетяна Монтян та інші.

Запрошуємо на форум представників ЗМІ та журналістів.

Контакт для ЗМІ: Оксана Федоренко Виконавчий директор благодійного фонду «Древо надії» тел.: +38 067 730 71 08.  e-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Прес-служба ВК «НАСТУП»

 


  Ваш комментарий будет первым
RSS комментарии

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл