Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

МОСКВА ГОТУЄ УДАР?

20.09.2013

На фото Степан Барна, депутат Тернопільської обласної ради

 

Степан Барна депутат Тернопільської обласної ради фото

Та паніка, в якій зараз перебуває російська політична еліта нагадує паніку американців, коли біля берегів Америки з'явилась комуністична Куба.

 

Цією Кубою у "берегів" Росії може стати Україна. Все йде до цього. Після входження до асоційованого членства ми наблизимось до повної інтеграції з ЄС. Головною перешкодою повноцінного членства буде авторитарний режим Януковича, який українцям доведеться скинути, взявши участь в голосуванні, та вуличному протесті, у випадку фальсифікації.

Коли в Грузії з приходом Саакашвілі почалася прозахідна зовнішня політика та демократизація, Росія у відповідь влаштувала економічну блокаду, інформаційну і мілітарну війну. Однією з основних причин тієї "антигрузинської" компанії було те, що політичний режим Грузії змінився на демократичний. Це суперечило певній закономірності, а саме :

Російська влада намагається втримати на своєму південно-західному кордоні пояс буферних країн, основними  особливостями яких є наявність авторитарного режиму, на кшталт російського, та лояльність і економічна залежність від Кремля. (Від Білорусії до Казахстану). В центрі цього поясу знаходиться Україна.

Україна – член ЄС і НАТО – "страшний сон" Кремля, який поступово починає здійснюватись. Це спричинило до активних дій Москви, які спрямовані на зрив підписання асоціації. Підняття теми Волині-43го це тільки початок.

До речі, святкування "круглої" дати 1025 річчя Хрещення Русі з приїздом Гундяєва і Путіна мало негативні наслідки для пропаганди ідеї "Руського міру" через створення транспортного колапсу в Києві, та неможливість звичайних християн наблизитись до Патріарха РПЦ.

Мені дуже приємно від того, що ідеї єдності "братніх" народів на стільки непопулярні серед українців, що за вказівкою Москви їх беруться транслювати тільки політики з нульовим рейтингом, як Медведчук.

Тим не менш Москва не зупиниться ні перед чим, щоб зупинити євроінтеграцію України. Не перед якою брудною провокацією.

Важко уявити підписання листопадової угоди якщо в Україні "з'явиться" ще один Гонгадзе, або Тимошенко "випадково" помре в ув'язненні – варіантів безліч.

Нажаль майже не маю сумнівів в тому, що Україну чекає жахлива провокація.

Степан Барна, депутат Тернопільської обласної ради

 

Статтю на ТРИБУНУ НАРОДУ прислав Стас Клуня, місто Тернопіль.

 

 


  Комментарии
RSS комментарии
уроды
Написал(а) гога, в 2013-10-18 11:55:25
штатовская подстилка и урод!!!
Написал(а) Амалия, в 2013-10-27 04:35:39
От Кремля никогда ничего хорошего ожидать не приходилось. Постоянные провокации и спланированные теракты - это его конек. То ли еще будет.
Сьрашний сон?
Написал(а) Юрій, в 2013-10-27 23:43:49
Надто багато граматичних помилок .
Написал(а) Дмитрий, в 2013-12-02 06:55:47
:eek Кто этот убогий голубоглазик?
Как Европа ?
Написал(а) Дмитрий, в 2013-12-04 08:52:58
Ну что политики насквозь прогнившие об этом писать не буду, пример тому Порошенко. Более наглый человек в нашем государстве только Тимошенко. Народ создает ценности в том числе и духовные. А мы уже более 20 лет не можем даже сделать так, что бы запад с востоком одной идеей жили и строили могучее государство. Как можно просить любую другую страну вмешаться и просить что бы нами правили? У нас что думают что если подпишим ассоциацию, то немцы нам сразу же свои блага и машины отдадут? Наш народ не уважает сам себя. Нельзя ничего просить!!!! Сами они должны просить!!! А то что разогнали беркут людей, так надо же привыкать к европейским ценностям.У них там любят разгонять демонстрации, правда предпочитают водометы. У наших людей короткая память.
нарешті
Написал(а) Украінка, в 2013-12-10 17:37:34
Нарешті з.явилися чоловіки, не тільки жінки проти \"уголовника\" на престолі ))rnСьогодні бажано писати українською, хто вивчив мову Украіни за 20 років )
Написал(а) Украинец, в 2013-12-15 10:30:35
ЦРУшник штатовский. Иуда продажный....

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 1
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл