Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

Як заробити на товаришах по партії

15.12.2013

Хочеш за короткий час стати заможним і при цьому особливо не напружуватися – йди в політику. І не просто в політику, а в саму патріотичну з усіх патріотичних партій.

 

Як заробити на товаришах по партії фото

Більш конкретну пораду з цього приводу можна отримати в керівника запорізької обласної «Свободи» Віталія Подлобнікова.

 

 

Ще кілька років тому В. Подлобніков був скромним торговцем рибою на базарі. Не жебракував, звісно, але й і не шикував особо. Так би і жив далі, але тут «лафа підвалила». Не знаю чим він звернув на себе увагу партійного «босса» «Свободи» О. Тягнибока, але той запропонував В. Подлобнікову очолити запорізьку обласну структуру цього політичного обєднання. Думаю, вагався він не довго. Як істинний торгаш швидко зрозумів, що на партійному «патріотизму» можна заробити непогані гроші. І в підсумку не прогадав.

В якості приклада покращення власного життя партійного функціонера «Свободи» В. Подлобнікова можна навести факт придбання за чималі гроші відразу після закінчення останніх парламентських виборів новенького автомобілю KIA «Sportage».

Як заробити на товаришах по партії фото

Зовсім не хочу образити активістів, які вірою і правдою служать інтересам своєї партії. Але це в основному рядові партійці, «тяглова сила», на горбу якої їх партійні боси намагаються вїхати до раю. Знаю кількох «свободівців», які мають майже однаковий з паном Подлобніковим політичний стаж, але, на відміну від нього, нічого крім неприємностей і болячок від цього не отримали.

Що стосується раю, дуже сумніваюся, що такі як Подлобніков до нього потраплять. Бо красти – це погано, а красти у своїх товаришів не просто погано, а ще і аморально. І за порушення Божих заповідей попадають в інші місця.

А то, що пан Подлобніков краде у рядових партійців, в обласній «Свободі» підозрюють вже давно. І не тільки підозрюють, а зверталися з цього приводу до партійного лідера О. Тягнибока. Але той став на бік свого протеже, який заявив, що його «чесне імя» паплюжать «внутрішні вороги» і політичні опоненти.

І ось терпець у когось урвався. На той самій придбаній за рахунок непосильної праці на політичній ниві KIA «Sportage» Подлобнікова хтось написав фарбою великими літерами «ВОР». «Яскрава машина» вже два дні радує око мешканців Запоріжжя.

Як заробити на товаришах по партії фото

Як заробити на товаришах по партії фото

Як заробити на товаришах по партії фото

Як заробити на товаришах по партії фото

В цій ситуації найбільше дивує, що пан Подлобніков не тільки не звернувся до правоохоронців, але взагалі намагається «затихорити» факт порчі автомобілю. Може тому, що по природі своїй дуже скромний. А може він таких автомобілів не один ще купить. За рахунок товаришів по партії.   

Статью на ТРИБУНУ НАРОДА прислал Серафим Шаталин, г. Запорожье.

 


  Комментарии
RSS комментарии
Написал(а) spektr, в 2013-12-15 09:05:55
Они проперепутали понятия: rn[list]Патриот rn[list]Потрошитель страны.
Написал(а) Александр Зубченко Киев, в 2013-12-15 22:08:56
Страну предали и отдали амерам. Думаю, как жить дальше

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 1
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл