Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

Відповідь американського професора студентові-недоумку став хітом американського інтернету

04.01.2014

Відповідь американського професора криміналістики студентові-недоумкові став хітом американського інтернету фото

Я в коледжі вчився, як цінувати мистецтво. Зараз дітей у коледжі навчають, як цінувати оргазм.

 

 

Майк Адамс - професор криміналістики в університеті Північної Кароліни недавно одержав від студента лист, у якому той називає його «самою більшою ганьбою, яку бачила вища освіта Америки». Як пишуть американські блогеры, професора все-таки звільнили, однак у результаті досить цікава відповідь професора Адамса швидко стала хітом американського інтернету.

«Дорогий Эдвард!

Прагну подякувати тобі за твій лист і за те, що ти мені сказав, що мене потрібно звільнити із займаної посади тому що я – це « найбільша ганьба, яку бачила вища освіта Америки». Я також прагну подякувати тобі за відповідь на моє питання про те, як ти дійшов такого висновку.

Твоя відповідь, «тому що ви вважаєте, що для висновку шлюбу потрібний один чоловік і одна жінка», виявився як досить коротким, так і дуже корисним. У той час як я поважаю твоє право вважати мене самою більшою ганьбою, яку бачила вища освіта США, я все-таки думаю, що ти неправий. У принципі, я не вважаю себе ганьбою для вищої освіти навіть у штаті Північна Кароліна.

Ну, а оскільки ти в нас ліберал, і виступаєш на підтримку «вибору» - за умови, що ми обговорюємо розчленовування дітей, а не відмову від шкільних ваучерів – я б все-таки праг представити тобі вибір. Власне кажучи, я просто опишу тобі витівки десяти професорів, офіційних студентських груп, а також запрошених лекторів – усі з Північної Кароліни – а ти вже сам вирішуй, що є самою більшою ганьбою, яку бачила вища освіта.

1. Весною 2013 р. професор «женології» [примітка перекладача: амер. women's studies – типу дисципліна, яка досліджує роль жінки, в основному з позицій фемінізму] і психології в університеті Західної Кароліни виступила одним з організаторів групи експертів по зв'язуванню й садомазохізму. Ціль групи полягала в навчанні студентів коледжу тому, як правильно заподіювати біль собі й іншим для одержання сексуального задоволення. Коли ти мене назвав самою більшою ганьбою, яку бачила вища освіта, ти швидше за все нічого не знав про цю групу. Може бути в той вечір ти був просто зв'язаний і не зміг з'явитися на засідання…

2. В університеті Північної Кароліни в Чапел Хілл є професор-феміністка, яка вважає, що жінки можу щасливо жити без чоловіків. Але її відмітною рисою є те, що вона вважає, що жінки можуть протягом усього життя мати «відносини» з домашніми псами, яких, власно кажучи, повинне бути досить, щоб заповнити відсутність чоловіків. Я це не придумую, Эд. Я не вживаю кислоту. Ну, принаймні, з кінця 80-х не вживаю. Я тобі точно кажу, що це зовсім правдиве оповідання, а не викликані ЛСД галюцинації.

3. В університеті Дьюка феміністи найняли «працівника секс-індустрії» (тобто проститутку) для того, щоб вона виступила на так званому арт-шоу працівників сексуальної індустрії. Після свого виступу проститутка (це був чоловік-проститутка) зняв свої штани, став на коліна й вставив собі в задній прохід палаючий бенгальський вогонь. Поки вогонь горів, він проспівав куплет з гімну США «Зоряний прапор». Мені здається, що ця подія зі стриптизом було таким же ганебним, як і НП із командою лакросса університету Дьюка. [скандал 2006 року, де гравців команди намагалися по неправдивім обвинуваченню посадити за зґвалтування].

4. В університеті Північної Кароліни в Гринсборо запросили порно-акторку, якої виплатили гонорар за виступ. Тема виступу – «безпечна содомія». Після промови порнозвезда-феміністка продавала присутнім на заході студентам анальні пробки зі своїм автографом. Я, правда, не певен, чи може чорнило викликати рак прямої кишки. Я не розбираюся в медицині. Однак я точно знаю, що коли ця історія потрапила в ЗМІ, ситуація була, м'яко кажучи, дуже незручною.

5. Кілька років назад в університеті Північної Кароліни в Чапел Хілл група феміністок прямо посередині студентського містечка відкрила великий музей вібраторів, що було частиною «тижня освіти про оргазм». Мені здається це була просто кульмінація семестру, виражаючись академічною мовою. Але їм звичайно зовсім не було соромно виставити в якості експоната дерев'яний вібратор, зроблений ще в 20х роках. Як говориться, стеж за зарядом батарейок, Эд. Ми вже на півшляху.

6. Феміністка, що працює адміністратором в університеті Північної Кароліни у Вілмінгтоні виступила організатором заходу в підтримку абортів. Під час заходу вони продавали футболки, на яких було написано: «Я зробила аборт». Продавалися вони студенткам, які… які зробили аборт. Усе правильно, Эд. Студенток призивали хвастатися тим фактом, що вони вбили власних дітей. От так система університету Північної Кароліни опікується про майбутнє нашого великого «Штату Смоляного Пагорба». [неофіційне прізвисько Північної Кароліни]

7. У наступному семестрі адміністратор університету Північної Кароліни у Вілмінгтоні виступила організатором семінару, на якім студентів учили як цінувати свій оргазм. Я в коледжі вчився, як цінувати мистецтво. Зараз дітей у коледжі навчають, як цінувати оргазм. Ти сам вирішуй, Эд, чи ганьбить це вищу освіту, чи ні.

8. Кілька років назад професор англійської мови в університеті Північної Кароліни у Вілмінгтоні виставила фотографії оголених неповнолітніх дівчинок у рамках «виставки мистецтв» в університетській бібліотеці. Ректор наказав забрати фото оголених дівчинок з бібліотеки й звернув на це увагу профспілки університету. Це рішення було прийнято після того, як в університетській бібліотеці піймали трохи педофілів, які качали з інтернету дитяче порно всього в декількох метрах від «виставки».

Професор англійської мови спалахнула від збурювання й зажадала, щоб Сенат факультету виніс ректорові догану за порушення «академічної волі». Сенат факультету став на сторону професора-феміністки. Після цього випадку на ректора робився сильний тиск, через що йому довелося покинути університет.

9. Ще одна професор-феміністка з університету Північної Кароліни у Вілмінгтоні обвинуватила професора-чоловіка в тому, що він пустив у її кабінет сльозоточивий газ. Деяким пізніше її застали за обробкою своєї пошти в мікрохвильовій печі. Вона це робила, тому що вважала, що її хочуть отруїти за допомогою спор сибірської виразки, а обробка в мікрохвильовій печі нейтралізує токсини. Її не відправили у відставку в силу психіатричних причин. Замість цього її призначили «офіційним експертом університету по протидії тероризму».

10. А ще є Майк Адамс. Він вважає, що шлюб повинен полягати між чоловіком і жінкою.

От такі варіанти тобі на вибір, Эд. Ти мені можеш просто написати у відповідь і сказати, хто із професорів, груп або запрошених лекторів виявився «самою більшою ганьбою, яку бачила вища освіта» Північної Кароліни або всієї Америки. Або може бути ти все-таки допустиш можливість того, що наша система вищої освіти сама по собі є ганьбою, тому що вона захоплена радикальним фемінізмом».

ДЖЕРЕЛО: http://www.powerlineblog.com/archives/2013/08/the-power-line-100-mike-adams.php

Статтю на ТИРИБУНУ НАРОДУ надіслала Олена Куззула, м. Ужгород.

 


  Ваш комментарий будет первым
RSS комментарии

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 1
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл