Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

Європа потребує нової геополітичної орієнтації

04.01.2014

Європа потребує нової геополітичної орієнтації фото

 

Що ми будемо робити, якщо наш нинішній тяговий кінь – США – закульгає й почне підводити? Ми справедливо маємо репутацію васалів і «добровільних підсобних працівників». Тому ми не можемо користуватися довірою в іншому світі. Ні в росіян, ні в китайців, ні в ісламському світі. У даному зв'язку ми потребуємо істотної «емансипації» від США й більш тісного співробітництва з тими країнами, які з ідеологічних міркувань і через політичні шори нами шельмуются.

 

 

Незалежний німецький онлайн-журнал „BÜRGERSTIMME“ опублікував статтю «Майбутнє Європи – на Сході, а не на Заході». Її автор вважає, що країни ЄС, посилюючи сумнівну критику Росії, вступають на небезпечний шлях. Воліючи тісного співробітництва зі США на шкоду відносинам з Росією й іншими перспективними країнами, європейці заганяють себе в геополітичну пастку. Як відзначається в публікації, сьогоднішня головомийка в західних ЗМІ усе більш нагадує ту, яка мала місце в Англії й Франції у відношенні Німеччини перед Першою світовою війною.

«Росія не є нашим супротивником, як і США не є нашими друзями. Якщо європейські держави прагнуть мати майбутнє, то ми повинні повністю переосмислити нашу геополітику. Ми не повинні ставитися до США краще, чим до Росії або, наприклад, Китаю. Будучи бідним на ресурси континентом, нам не слід створювати образа ворога в особі нашого сусіда, багатого ресурсами. Ми, «західники», у яких самих цілком достатньо проблем, не маємо ніякого права виступати як моральні апостоли, тим більше, керуючись якимись сумнівними міркуваннями.

Зрозуміло, ми можемо висловлювати своє здивування із приводу якихось внутрішньополітичних подій у Росії, але при цьому ми не повинні забувати, що двері в нашому власному будинку залишаються не замкнені. Точно також ми повинні звертати увагу на наявні недоліки в США й інших країнах. Або ми рівно ставимося до всіх країн, або продовжуємо тупо йти по шляху зовнішньополітичної поляризації. Однак слід чітко розуміти, що в останньому випадку ми вступаємо в невизначене майбутнє, будучи сліпими на одне око й роблячи ставку на політичний курс Вашингтона, з великою ймовірністю - не на того коня.

Гарний коваль завжди має для кування досить заліза в печі: у випадку помилки, він може спокійно працювати далі. У цьому зв'язку малозрозуміло, чому ми, європейці, віддаємо вожжи нашого майбутнього в руки американців, замість того, щоб самим визначати напрямок руху. Що ми будемо робити, якщо наш нинішній тяговий кінь – США – закульгає й почне підводити? Ми справедливо маємо репутацію васалів і «добровільних підсобних працівників». Тому ми не можемо користуватися довірою в іншому світі. Ні в росіян, ні в китайців, ні в ісламському світі. У даному зв'язку ми потребуємо істотної «емансипації» від США й більш тісного співробітництва з тими країнами, які з ідеологічних міркувань і через політичні шори нами шельмуются.

Ваш Марко Майер».

Джерело: „Bürgerstimme“, 31 грудня 2013 р.»

Статтю на ТИРИБУНУ НАРОДУ надіслала Олена Куззула, м. Ужгород.

 


  Комментарии
RSS комментарии
Написал(а) anti_k_war, в 2014-01-04 13:47:33
Ищите денежки господа хорошие .Видно пошли они бурным потоком на улучшение имиджа России.rnЧитаем оригинал из buergerstimme http://www.buergerstimme.com/design2/2013-12/europas-zukunft-liegt-im-osten-und-nicht-im-westen/\"doch gerade russland, welches mit der Ьbernahme der regierungsgeschдfte durch wladimir putin eine wirkliche alternative zur hedonistischen administration im westen darstellt, jenes russland, welches beispielhaft die kleptomanische oligarchie inhaftierte und abservierte, wird als schurkenstaat hingestellt. nicht etwa deshalb, weil russland hauptsдchlich aus religiцsen motiven die homosexualitдt aus der Цffentlichkeit verbannt hat (dann mьssten die gesamte islamische welt und staaten wie z.b. indien genauso im fokus liegen), sondern weil sich russland nicht der plutokratie unterwerfen will, wie es in der zeit des „sдufers“ boris jelzin geschah.\"rnА теперь перевод этого текста ,как вы можете заметить,написаного в жанре панегирика- «Россия, которая с приходом к руководству в ней В. Путина стала реальной альтернативой гедонистическому администрированию на Западе, показательно наказала олигархов-клептоманов и отстранила их от дел... из религиозных соображений вычеркнула из публичной сферы гомосексуальность... не дает плутократии манипулировать собой, как это имело место во времена правления выпивохи Ельцина... А мы ей устроили головомойку в газетах, совсем как в Англии и Франции по поводу Германии перед Первой мировой войной».rnКстати будет сказать ,что Первая мировая началась сто лет назад и об этом что-то не видать ни одного текста.И именно эта война привела к власти большевиков ,а затем и Гитлера,а по сути к мировой катастрофе. rnА начало то какое ? Сначала идет фон -\"wir (west-)europдer richten unser цkonomisches, politisches und militдrisches handeln seit jahrzehnten an jenem staat aus, der aus purem eigennutz wie eine krake ьber den globus greift und dabei, wenn es nцtig ist, jegliches internationales recht mit fьЯen tritt: den vereinigten staaten von amerika. \"страна, которая, руководствуясь исключительно своими эгоистическими целями, словно спрут окутала земной шар и вытирает ноги о международное право, когда ей это заблагорассудится\"... или эпитет в тексте \"увядающие Соединенные Штаты Америки\" .Можно подумать ,что США не имеют никакого отношения к кредиту России Украине .Невозможно было без согласия США провернуть такую операцию с ценными бумагами.Так что боевые троли для вас открываются новые возможности поучаствовать в качестве имиджмейкеров, а при наличии таких друзей из Бюргерштимме и врагов не надо.

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 1
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл