Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

Нещадні «пастухи» безмовного народу

14.01.2014

Нещадні «пастухи» безмовного народу фото

Якщо ми прагнемо міняти своє життя, то міняти його потрібно не в Києві, потрясаючи повітря й розмахуючи різнобарвним ганчір'ям, а в себе дома, відстороняючи від реального впливу «пастухів» і беручи владу на місцях у свої руки…

 

 

Більшість ніколи не ставала ініціатором яких-небудь змін, більшість завжди була пасивною, скоріше навіть боягузливою. За всіх часів більшість розуміла тільки силу і йшло за силою, при цьому зовсім не важливо, хто сильний - бандит чи праведник.

Особливо яскраво це проявляється в нас, у слов'ян.

На жаль, сьогодні в Україні сильні бандити, тому народ аплодує їм, і справа тут не в ньому поганому або в ніякій опозиції, просто так влаштоване наше суспільство, ми по іншім не можемо, плазувати – це, схоже, наша національна риса.

Тепер дуже важливий момент: як би там не виглядав від усього відсторонений народ, він у своїй похмурій і мовчазній згоді, все-таки керується думкою тих, кого він чи то від страху, чи то від історичного раболіпства перед нахабністю, вважає для себе авторитетами, і перебувають ці авторитети не в Києві, а безпосередньо на місцях, це явище характерне для всієї країни.

Хто ж ці авторитети?

Ними є клани, що реально контролюють території, сформовані на основі партійно-комсомольських активів, які згодом трансформувалися у відверту мафію.

Вони справжні хазяї й замовники влади, тільки з ними й у першу чергу з ними домовляються ті, хто прагне бути у владі, без них в умовах корумпованої системи це зробити неможливо.

Місцеві клани не тільки є фінансовою підмогою правлячої верхівки, але й дуже ефективним інструментом, що забезпечують електоральні переваги народу, не для кого не секрет, що, у принципі, народ все-таки голосує, і глобальних махінацій при цьому немає. Це і є конкретні можливості місцевих кланів, що приватизували абсолютно всі місцеві партячейки.

І нікуди від них не подітися, всі йдуть спочатку на уклін до них. Згадайте 2004 рік. Тоді частина населення, яка думає, надихнулася, справедливо вважаючи, що зараз почнуть працювати соціальні ліфти, і до керівництва територіями й країною прийдуть не тільки гідні, але й високопрофесійні люди.

Але Ющенко почав домовлятися з регіональними елітами, у першу чергу з донецькими, з директорами місто-утворюючих підприємств, які й донині вичавлюють усі соки із трудящих, з відвертими бандитами, коротше з усією братвою, що нахабно паразитує на тілі суспільства. 

Що робила Тимошенко – те ж саме, наприклад, її фаворитка Королівська відразу вступила в діалог із профспілкою вуглярів, з директорами шахт, які так само далекі від народу і його проблем.

 Як вчинила «Свобода», коли прийшла в парламент, дуже просто - Швайка почав загравати, так само як і Королівська із профспілкою вуглярів і з місцевими бонзами, в особі представників команди Єфремова.  

Інакше кажучи, місцеві клани або «пастухи» народу на місцях є фундаментом існуючої кримінальної системи, вони реальні й всесильні при будь-якій владі, тому що не Київ контролює території, а вони - учорашні п'яті секретарі міськкомів і жваві комсомольські ватажки, а сьогодні нещадні й жадібні «пастухи» безмовного народу.

З цієї причини в нас усе й стоїть на голові - ті хто повинен управляти не управляють, ті хто повинен захищати не захищають.

На місцях відбувається справжня вакханалія, центр це бачить, але фактично в це не втручається, тому що з однієї сторони залежить від «пастухів», а з іншого сторони ті ж «пастухи»  забезпечують відчуження народної власності, ресурсів на користь правлячої верхівки…,  така собі домовленість. 

На цей час найбільш стійкі відносини з «пастухами» проглядаються в партії Регіонів, вона зуміла мотивувати «пастухів», у неї це вийшло, а у її попередників не вийшло, власно, це єдине чим відрізняються ті від інших.

Розуміючи ці речі, можна зробити декілька, на мій погляд, правильних висновків, суть їх у наступному.

Якщо ми прагнемо міняти своє життя, то міняти його потрібно не в Києві, потрясаючи повітря й розмахуючи різнобарвним ганчір'ям, а в себе дома, відстороняючи від реального впливу «пастухів» і беручи владу на місцях у свої руки…, як це зробити і як це буде виглядати – це питання окремої розмови.

Народ піде за тою групою або структурою, яка буде сильніше за тих, кому він підлеглий зараз, іншими словами - перспектива є тільки в тієї політичної сили, яка зможе дати людям не тільки надію, а й почне на ділі формувати на місцях народні активи, готові до жорстокої сутички з місцевими кланами, з метою узяти владу в свої руки й затвердити народовладдя на територіях.      

І останнє – для того щоб убити дракона, потрібно все-таки стати драконом і хто б зараз не говорив мені про моральність, я знаю одне, того хто насилує твою матір, потрібно знищувати негайно, а Україна – це наша мати.

Тому - тільки знищення «пастухів» і позбавлення впливу на місцях їх сподвижників зможе остаточно зламати фундамент, на якім стоїть злодійська система, тільки в цьому випадку злодійська система зможе втратити головну підтримку - підтримку знизу, що забезпечує безпека, яка дає їй енергію і впевненість.

Якщо в Україні в найближче доступне для огляду майбутнє не з'являться люди, здатні це організувати й очолити, люди здатні  взяти на себе відповідальність за подальший розвиток країни, тоді наше місце буде гарантовано серед народів невдах, у списках колоній більш вдалих країн і народів. 

Костянтин Ільченко

Статтю на ТИРИБУНУ НАРОДУ надіслала Олена Куззула, м. Ужгород.

 


  Ваш комментарий будет первым
RSS комментарии

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 1
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл