Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

Відставної кози экс-міністр

16.01.2014

Відставної кози экс-міністр фото

«Ми оцінюємо те, що відбувається на Україні, як організовану й безпрецедентно підтримувану США і їх європейськими союзниками акцію, спрямовану на повалення влади, яка, незважаючи на ряд помилок, є законною в Україні».

 

 

Пізно ввечері 10 січня на багатьох новинних телевізійних програмах з'явилося повідомлення про жорстоке побиття колишнього міністра МВС України Юрія Луценко, супроводжуване фотографіями його закривавленої особи.

Світ завмер. Знову українська влада виявила свою неприборкану жорстокість. От тільки чомусь ці повідомлення не супроводжувалися відеокадрами побиття «героя», хоча представників ЗМІ на місці інциденту було цілком достатньо. Але майдан, що остигає, моментально оживився.

Що ж відбулося в цей день?

10 січня цього року Києво-Святошинський суд Київської області доказово визнав винними трьох українців у намірі зробити вибух пам'ятника Леніну в Борисполі під час святкування Дня незалежності в 2011 році й присудив кожному з них до шести років позбавлення волі. Здається – справедливість у боротьбі із проявами тероризму восторжествувала.

Але весь день біля будинку суду біснувалася юрба агресивно настроєних «євромайданщиков», вимагаючи звільнити «безневинно засуджених патріотів». А пізно ввечері того ж дня ці молодчики, що бешкетували, спробували заблокувати автобуси з бійцями спецпідрозділу міліції «Беркут», щоб визволити засуджених. Серед «протестантів» найбільшу активність і агресивність проявляв колишній міністр МВС України Юрій Луценко, який, спілкуючись із «беркутовцями» під Києво-Святошинським судом, ображав їх, нецензурно виражаючись, називаючи правоохоронців бидлом і пі*орасами.

http://www.youtube.com/watch?v=8Viq3MT1K70&feature=youtu.be

Пізніше дружина екс-міністра – народний депутат України Луценко Ірина повідомила журналістів, що в сутичці із правоохоронцями серйозно постраждав її чоловік – Юрій Віталійович Луценко. Лікарі діагностували в екс-міністра струс мозку, закриту черепно-мозкову травму й численні гематоми.

Наступного дня, «поранений у боях зі злочинною владою», Луценко був оглянутий спеціалізованою медичною установою - Київською клінічною лікарнею «Соціотерапія». Проведення обов'язкового медичного огляду, щодо наявності алкоголю в крові Юрія Луценко було потрібно в рамках розслідування порушеного київською прокуратурою провадження про зіткнення правоохоронців з мітингуючіми опозиціонерами.

У результатах огляду було чітко зафіксоване, що за станом на 6 годин ранку наступного дня - Юрій Луценко перебував у стані алкогольного сп'яніння. За інформацією інтернет-видання «Обозреватель» Юрій Луценко виїхав під Києво-Святошинський районний суд після рясного застілля в одному з ресторанів на Подолі.

Відставної кози экс-міністр фото

Відставної кози экс-міністр фото

Луценко завжди відрізнявся підвищеною збудливістю й неадекватною поведінкою.

Ще чотири роки тому, у травні 2009 року міністр МВС України Юрій Луценко разом з дев'ятнадцятирічним сином Олександром був затриманий поліцією в аеропорті Франкфурта-на-Майні в стані алкогольного сп'яніння.

Співробітники авіакомпанії «Люфтганза» не пустили п'яного Луценка на борт літака й викликали поліцію.

Німецьке видання Bild писало в ті дні, що «після недопуску в літак українці вчинили сварку із правоохоронцями, грубо лаялися, кидалися в них своїми мобільними телефонами й билися. Поліції довелося викликати підкріплення й застосувати силу. Особливо агресивно поводився син міністра - на нього навіть одягли наручники».

Також можна згадати, як Луценко затіяв скандал із Черновецьким. Тоді ще міністр внутрішніх справ Юрій Луценко й мер Києва Леонід Черновецький побилися на початку 2008 року після засідання Ради національної безпеки й оборони. До бійки, нібито, привело обговорення земельних питань, і першим завдав удару Луценко.

Після призначення міністром МВС Луценко заявляв: «Я призначений політичним термінатором, я не знайом з менталітетом і специфічними сторонами роботи міліції. Сподіваюся, моїх людських і політичних якостей буде досить для зближення зі співробітниками МВС. Я мрію через рік виступити у Верховній раді й докласти депутатам і президентові: «Міліція з народом». Це стане кращим результатом моєї роботи».

І менш чим через два місяці після свого призначення - 17 березня 2005 року - Луценко першим нагородив відзнакою Міністерства внутрішніх справ «Вогнепальна зброя»… самого себе. У коло осіб, нагороджених даною відзнакою, увійшли політики й особи, які або належали до «помаранчевого табору», або були лояльні до самого Луценко. Усього міністр Луценко нагородив відзнакою МВС «Вогнепальна зброя» 156 людей.

Вертаючись до подій 10 січня, можна констатувати, що Луценко частенько наривався на скандали і в результаті одержав те, чого багато раз домагався. Тільки дотепер не зрозуміло, хто все-таки побив п'яного колишнього головного міліціонера України. Адже події, які відбувалися в ту ніч у будинку Києво-Святошинського суду, записані, щонайменше, сотнею різних відеокамер.

Але факт побиття Луценко не зафіксований жодним папарацци. Чому?

Сьогодні вся Європа знає про те, що колишні підлеглі побили свого колишнього міністра, який боровся за щастя простого народу, але відео-підтверджень – немає!

А в результаті звичайне хуліганство зробило «відставної кози екс-міністра», випущеного по стану здоров'я на волю достроково – Луценко, героєм січневого «помаранчево-чорного Майдана», який так необхідний сьогодні організаторам цього заходу, щоб «пожвавити», «Євромайдан», який розбігається

У той день, радикально настроєні націоналісти, спочатку намагалися зірвати засідання суду й звільнити засуджених за терористичний акт. Близько 200 людей на чолі з народними депутатами під прапорами «Свободи» пікетували будинок. Під час спроби автомобіля конвойної служби міліції виїхати за територію суду, мітингувальники почали агресивно поводитися. Хулігани кидали у бік будинку суду і в службовий автомобіль пляшки з водою й каміння, блокуючи при цьому рух автомобіля. Після закликів правоохоронців до юрби припинити такого роду провокаційні дії силовики були змушені застосувати до неадекватно поводивших себе осіб фізичні заходи впливу із штатними спецзасобами.

За інформацією правоохоронців близько двох десятків працівників «Беркута» одержали різні ушкодження. Одного з бійців госпіталізували з переломом ноги.

https://www.youtube.com/watch?v=wgBQBmdVlak

http://www.youtube.com/embed/wgBQBmdVlak

Наступного дня «після жорстокого побиття Луценка» прийшла інформація про те, що Сенат США збирає термінові слухання по ситуації в Україні. Головним доповідачем буде заступник держсекретаря Вікторія Нуланд, яка направила Джону Керрі прізвища українських чиновників для затвердження адресних санкцій згідно зі ст. 121 «Акту про імміграцію США». Товариство для Нуланд на слуханнях складе «яструб антислов'янізму» Збігнев Бжезинський. Вести слухання буде глава комітету сенатор Менендез, якого зорієнтували в потрібному напрямку зустрічі з «істинно українською» діаспорою в Нью-Джерсі, що відбулися напередодні.

http://censor.net.ua/video_news/266040/diaspora_davit_na_vseh_senatorov_i_chinovnikov_ssha_vvedite_sanktsii_protiv_yanukovicha_video

До речі, минулого тижня Сенатом США була прийнята резолюція по ситуації в Україні із застереженнями для керівництва країни уникати силових варіантів тиску на Майдан. І ось тепер, завдяки «героїзму» Луценко, уся «прогресивна» американська громадськість довідається про те, що українська влада просто зневажає застереженнями американських законодавців і за це повинна бути покарана. Після цієї кривавої вистави, у процесі якої так і невідомо, від кого одержав кілька ударів «герой майдану» Луценко, якось слабко віриться у випадкові збіги.

Створюється враження, що лідерам «об'єднаної опозиції» було передане завдання, швидше за все Вікторією Нуланд, з якою вони тісно спілкувалися кілька тижнів назад у Києві - до 15 січня підготувати «живий приклад», який би переконав американських сенаторів у необґрунтованій жорстокості українських силовиків, застосованої проти мирних демонстрантів.

І таким «живим прикладом», очевидно, і став екс-міністр і екс-ув'язнений Юрій Віталійович Луценко, який, «сьорбнувши для хоробрості», поліз в атаку.

І останнє. 13 січня на засіданні «Меркурій-Клубу» у Москві екс-прем'єр-міністр Росії Євген Примаков заявив:

«Ми оцінюємо те, що відбувається на Україні, як організовану й безпрецедентно підтримувану США і їх європейськими союзниками акцію, спрямовану на повалення влади, яка, незважаючи на ряд помилок, є законною в Україні».

Володимир Зуєв, Краматорськ, 14.01.14 р., для ТРИБУНИ НАРОДУ. 

 


  Комментарии
RSS комментарии
Написал(а) Наталья Горд Харьков, в 2014-01-16 01:55:13
В информационной войне никого не интересует, что было на самом деле из-за эффекта запаздывания... Как в анекдоте о родителях невесты, якобы укравших у дочери золотые сережки. \"Да, мама, сережки Олины нашлись, а но ведь осадок остался...\"
Зуев документ- липа
Написал(а) Н.В.Гоголь, в 2014-01-16 08:56:06
Вы шо, ваще, из нас лохов делаете? Где полностью дата рождения? Какой документ представил Луценко, под указанной серией ix и №116? Где фамилия доставившего Луценко? Где № документа доставившего? Где подпись Луценко об ознакомлении с результатом огляда? И НАКОНЕЦ !!! Доставили в 6.00, а осмотрели в 15.30, т. е через пол дня после доставки? А почему не осмотрели ближе к полуночи того же дня или утром? Можно по разному относиться к Луценко и к его действиям, но сегодня - он, а завтра мы с вами пойдем по такому же беспределу. Мне кажется о таком уже писала ТН о случае с В. Енбаевым. Опять- заказной беспредел.

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 2
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл