Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

Тягнибок, як можлива сакральна жертва?

25.01.2014

Тягнибок, як можлива сакральна жертва? фото

Германія 30-х років ХХ століття з убитого в п'яній бійці рядового нациста Хорста Весселя зробила прапор і  другий гімн Третього Рейху. Так було й так буде завжди, коли потрібно відшукати виправдання жорстокості й масової помсти.

 

 

Довідка:

Менш чим за 15 років створив, розвив, привів у Верховну Раду й зробив основний силою євромайданного протесту націоналістичну партію «Свобода» - єдину вагому партійну силу, що має ідеологічний фундамент.

Природний оратор, має харизму вождя. Послідовний у своїх висловленнях і вчинках. Педантично ставиться до дотримання «чистоти рядів» очолюваної їм партії. Здатний піти на тимчасовий тактичний компроміс із іншими лідерами опозиційного тріумвірату. На їхньому тлі, для рядових виборців заходу й центру України, виглядає найбільше привабливо, як виразник їх сподівань. Для більшості виборців сходу й південно-сходу країни є уособленням страхаючого образа «бандерівця» і «фашиста».

Під час відсутності політичної протидії з боку лівих сил, деморалізації правоохоронної системи країни, постійного інформаційного тиску на владу з боку частки ЗМІ, Тягнибок зумів скористатися ситуацією й переформатувати «європофильскі» протестні настрої Майдана у вкрай праві націоналістичні.

У той же час ксенофобські публічні заяви лідера «Свободи», зроблені їм кілька років тому назад, виявилися не забутими ні в США, ні в ЄС, ні в Росії, ні в Ізраїлі, де він є персоною «нон-ґрата». Перебуваючи в першій десятці видних антисемітів планети (поруч із палестинськими терористами й Махмудом Ахмадинеджадом), Тягнибок «не вхожий» у кабінети сильних миру цього, не може бути прийнятий ні в Конгресі США, ні в Європарламенті (Вже під час грудневої поїздки лідерів опозиції в Брюссель, Олег Ярославович, по «дивному збігу обставин», був залишен доглядати за майданним господарством»). Останнє може зіграти фатальну роль у його політичній і людській долі.

***************************************

Світова історія революцій, переворотів, воєн, таємних політичних убивств рясніє численними фактами усунення ворогів і суперників руками їх учорашніх союзників. В одних випадках учора ще дзвінкі імена вождів, імператорів, генсеків забуваються, стираються, викреслюються з підручників історії, в інших – стають прапорами, під якими громлять, засилають, розстрілюють без суду.

Урицький, Кіров, Сталін, Берія увійшли в історію СРСР як ті, після насильницької смерті яких у країні починали інтенсивно працювати «м'ясорубки» ЧК, кардинально мінявся політичний курс. Германія 30-х років ХХ століття з убитого в п'яній бійці рядового нациста Хорста Весселя зробила прапор і  другий гімн Третього Рейху. Так було й так буде завжди, коли потрібно відшукати виправдання жорстокості й масової помсти.

Світова історія масових репресій свідчить, що репресії ніколи не виникали самі по собі, ніколи не носили однобічного характеру. Завжди, у кожному разі були ті, хто виражав свою готовність репресувати й ті, хто був у цьому об'єктивно зацікавлений. Коли  між цими двома сторонами досягався диявольський консенсус,  безневинною людською кров'ю заливалися країни, виселялися, інтернувалися, прирікалися на голодну смерть і вимирання цілі народи. Так було коли в першій половині ХХ століття збіглися інтереси сіоністів, що прагнули заселити європейськими євреями  Палестину, й німецьких нацистів, що виганяли євреїв із Третього Рейха. Якою жахливою трагедією закінчився цей диявольський консенсус усі ми знаємо…

Про все це я нагадую тому, що сьогодні на перетинанні багатьох інтересів виявився один з лідерів українського опозиційного тріумвірату, лідер украй правої націоналістичної партії «Свобода» Олег Тягнибок.

Для початку спробуємо чесно відповістити на запитання «Кого не влаштовує Тягнибок?».

ДІЮЧУ УКРАЇНСЬКУ ВЛАДУНЕ ВЛАШТОВУЄ (опозиціонер, самий незговірливий, самий «клятий» з опозиційного тріумвірату);

США – НЕ ВЛАШТОВУЄ (потужне єврейське лобі в Конгресі США «помножить на нуль» будь-якого конгресмена, що посмів подати руку людині, внесеній сіоністськими організаціями в список десяти самих затятих антисемітів планети);

РОСІЮ – НЕ ВЛАШТОВУЄ (супротивник будь-яких інтеграційних проектів з Російською Федерацією, російськофоб, грекокатолик, затятий супротивник РПЦ МП);   

ЄВРОСОЮЗ – НЕ ВЛАШТОВУЄ (украй правий націоналіст, супротивник європейського мультикультуралізму, ксенофоб, гомофоб);

ІЗРАЇЛЬ – НЕ ВЛАШТОВУЄ (названий сіоністськими організаціями як антисеміт);

КЛИЧКО і ЯЦЕНЮКА – НЕ ВЛАШТОВУЄ (єдиний із усього опозиційного тріумвірату, за яким стоїть партія зі своєю ідеологією й політичною платформою; лідер здатний «не за гроші» вивести на протестні акції своїх прихильників; найнебезпечніший внутрішньопозиційний конкурент на майбутніх президентських виборах).

Тепер, коли ясно, що Тягнибок не влаштовує нікого, з тих, хто й сам не проти посувати «більшими політичними важелями» 45- мільйонної країни в центрі Європи, цілком резонно припустити, що над цим питанням замислюються не тільки в Києві.

А питання, стоїть досить гостро: «Як вчинять з Тягнибоком?» Адже, переформатувавши під націоналістичні гасла Євромайдан, де крім державних синє жовтих, націоналістичних червоно-чорних і прапорів партії «Свобода», майже не видне партійних прапорів «УДАР»а й «Батькивщини», партія Тягнибока з кожним днем збільшує число своїх прихильників. Не бачить цього тільки сліпий! А на скільки мільйонів за останній місяць збільшилося число латентних (схованих) прихильників цієї вкрай  правої партії, вірогідно не скаже жодне соціологічне дослідження.

Спробуємо неупереджено спрогнозувати можливі варіанти:

Варіант перший (безболісний). Можливий лише в тому випадку, якщо Євромайдан у силу якихось внутрішніх причин або по взаємоузгодженню опозиційного тріумвірату тихо припинить своє існування. У цьому випадку «Свобода», хоч і відступить із зайнятих позицій, але зуміє на якийсь час вивести з-під удару свого лідера, а, можливо й зберегти йому життя.

 Варіант другої  (фантастичний). З в'язниці виходить Юлія Тимошенко, яка, очоливши протестний потенціал України, відсуває на другий план увесь нинішній опозиційний тріумвірат, у тому числі й Тягнибока, що перестає, із цього моменту, бути погодженою метою його супротивників.

 Варіант третій (імовірний) Опозиційний тріумвірат висуває на президентські вибори єдиного кандидата, але не Тягнибока, що автоматично виводить останнього з під погодженого удару супротивників.

 Варіант четвертий (малоймовірний). Спроби скомпрометувати Тягнибока побутовими, сексуальними, незаконними фінансовими операціями, зв'язком з іноземними спецслужбами, відступництвом від ідей Євромайдана та ін.

Варіант п'ятий (сакральний). Опозиція, зовні підтримуючи Тягнибока як лідера, що виражає протестні погляди, досягає таємного консенсусу з його політичними супротивниками, бере участь  (або не перешкоджає) у його фізичнім усуненні, після чого створює з нього «прапор-символ», під яким іде на президентські вибори.

Який би із цих варіантів не реалізовувався, жоден з них, крім першого, не обіцяє нічого гарного для майбутнього України і її стабільності.

Очевидно, що бездарні політичні гравці від влади, вважаючи, що володіння адміністративним ресурсом вирішує для них все, або майже все, самі себе переграли.

Вважаючи, що вирощуючи із третьорядної ультранаціоналістичної партії «Свобода» керованого «спаринг-партнера», влада виростила стрімко зростаючу, тверду опозиційну політичну силу зі своїм вождем, що відбувся.

І що тепер з ними робити,  влада не знає.....

Юрген Хадамовский

Статтю на ТРИБУНУ НАРОДУ прислав Іван Журба, м. Вінниця.

 


  Комментарии
RSS комментарии
Написал(а) Сергей Петров, в 2014-01-25 07:47:21
Вы почитайте и послушайте. Впечатление, что сограждане глубоко зомбированы:\\r\\n- Янукович специально тянет время, ему надо передать всю власть Путину;\\r\\n- На Майдане нет украинского спецназа, там давно работает русская Альфа и чеченский батальон Восток (я так думаю взвода \\\\\\\"Востока\\\\\\\" хватило бы для деморализации митингующих);\\r\\n- Нас всех сделают рабами русских, а мы хотим жить свободно;\\r\\n- Беркут вылавливает пленны и отправляет в Москву для медицинских опытов.\\r\\nВот жду когда появится инфа про атаки Альфы на африканских слонах, а впереди будут идти камчатские циклопы и специально обученные медведи на мирный Майдан.
Написал(а) Ростислав Ищенко, в 2014-01-25 07:58:33
Власть не имеет права вести переговоры с мятежниками. Проводя переговоры с мятежниками, власть теряет легитимность в глазах населения страны. Пока что власть явно хочет договориться с мятежниками — и в этом ее слабость. Сила мятежа — беззаконие. Сила власти — закон и его неуклонное применение. Если власть начинает переговоры с нарушителями закона, она переходит на их поле — косвенно признает собственную недостаточную легитимность. Почему с фашистскими бандитами, грабителями и убийцами надо вести переговоры, а не применить у ним силу закона? Обычные бандиты понимают, что надо становиться фашистами, которым можно все. Непонятно почему Марков сидит по смешному обвинению в избиении фашиста много лет назад и его сторонники, мирно пикетировавшие ГУВД Одессы с требованием справедливости, также сидят или в бегах. А в то же времяЯценюк, Кличко и Тягнибок, заявившие о своем неподчинении законам государства, чьи сторонники оккупировали несколько административных зданий и неоднократно штурмовали правительственные учреждения в центре Киева, на свободе. Почему не применена сила против бандитов и убийц, целую ночь атаковавших правоохранителей на Грушевского, действия которых представляли очевидную угрозу жизни сотрудников правоохранительных органов, в том числе и солдат-срочников внутренних войск? Затем и у антифашистов, и у «Беркута» возникнет следующий вопрос: «А нужна ли нам власть, которая не может защитить ни нас, ни себя и все время ведет переговоры с врагом за нашими спинами и договаривается за наш счет?». Если ситуация не изменится, то власть окажется между двух вооруженных и непримиримых лагерей, для каждого из которых она будет врагом.
Написал(а) foxbat, в 2014-01-25 08:28:41
Когда в 2008 грузины по радиоперехвату услышали, Аллах Акбар и чеченскую речь бойцов батальона Восток, они бежали, не вступая в бой. Надо подсказать Януку: пусть разгонит этот обосраный Беркут и пригласит чеченов.
Опасен для:
Написал(а) С.Кувалда, в 2014-01-25 09:07:12
Я думаю, что тут собака порылась в другом месте. Всё время думаю, почему власть, исподволь создавая всякие раздоры как среди оппозиционной тройки, так и между этой тройкой и остальным майданом, даже пойдя на эскалацию насилия в областях поступает именно так. Скорее всего причина именно в Тягнибоке. За ним всё-таки есть идея и опасен он, а не разномастные скинхеды, фаны, нацики и прочие сопляки из правого сектора. Те, как показывают последние события, обязательно скатываются к стихийному бунту, огульному насилию. Даже при массовости такого насилия, власть способна сначала представить его обществу как анархию, беспорядки, а потом задушить. С идейным противником так не получится. Вот поэтому он и опасен. И не только для украинской власти, а и для тех, кто из-за бугра управляет властью и просионистской частью оппозиции В этом я полностью согласен с автором публикации.
Написал(а) Олег Черемисин Донецк, в 2014-01-25 12:39:18
Убьют придурка, а страдать милионы будут!!!Как Франц Фердинанда .
Написал(а) 777, в 2014-01-25 12:57:37
токо шо с майдана стало извесно шо власть на украине, таки да, будет жидовской - яценюк-премьер, порош - верховная рада, а виталик - презик без власти. олежке тягнибоку места нема. точно - кончут свои же. улицы потом назовут его именем. :cry :cry
ПРИКАЗ УКРАСТЬ И УБИТЬ ЛЯШКО!.
Написал(а) Ксюша Шкода -- Киев, в 2014-01-25 21:53:47
На эл. почту мне пришло. ТАЙНОЕ ТЕРРОРИСТИЧЕСКОЕ ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ ПОЛУЧИЛО ПРИКАЗ УКРАСТЬ И УБИТЬ ЛЯШКО!. ЁПТ, кому ты, гандон, нужен? На чём ты пиаришься, падаль петушиная??? Кстати, а невесту - Андрия Лозового - не собираются украсть?. Эуропейская парочка, плеаць...
kto v konze pobedit v evrope
Написал(а) vash uchitell, в 2014-01-27 05:30:58
1. islam otrubit golovi vsem nevernim: ukrainzam, ostavshimsya evreyam i russkim. eto islam delaet poslednie 45 let o4enn mnogo v e z d e. doshlo? 2. lubaya voyna mezdu nevernimi idet na polzu islamu. dumayte o svoih golovah kogda jihaisti na4nut vas virezatt. doshlo? 3. poetomu vo vsem mire jihad rezreshaet i podderzivaet antisemitzm i antihristianstvo. d o s h l o? 4. eta tupaya sozialisti4eskaya evropa skoro otmenut priyom ukraini, izza tupogo maydana. 4to togda budete delatt? doshlo? 5. vi mozet ne poverite, no ya videl prili4nih ukrainzev. oni hott belie i hristiane.

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл