Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

«Механізми єврейської окупації». Діяльність Моссад в Україні: початок XXI століття

06.02.2014

Украинские революционеры фото

 

Представляємо інформативну публікацію українського аналітика, члена AEE International Association for Energy Economics Володимира Івановича Матвєєва про характер діяльності спецслужб США, Ізраїлю й Великобританії, які реально контролюють Україну. За публікацію цього матеріалу, на тлі стеження, прослуховування телефонів і переписки, «герої публікації» уже пообіцяли авторові його «ліквідувати».

 

 

ЧАСТИНА I

Развідтовариство Ізраїлю презентовано на Україні резидентами, співробітниками й агентами «Моссад», військової розвідки «Аман» і служби загальної безпеки «Шабак», Шин-Бет (контррозвідка), а також спецслужбою, що продовжує проявляти особливу активність на російському напрямку – «Натів» (Бюро по зв'язках з євреями СНД і Східної Європи при канцелярії прем'єр-міністра Ізраїлю). Лідируюче положення займає зовнішня розвідка.

«Моссад» – єдина у світі розвідувально-диверсійна організація, яка, крім видобутку секретної інформації, займається фізичним усуненням ворогів держави. Для цієї мети створене керування таємних операцій «Комеміют» («Суверенітет»). Служба військової розвідки Ізраїлю «Аман» є незалежною спецслужбою, що підкоряється прем'єр-міністрові.

Функції спецслужб виконують також спецпідрозділу ізраїльської поліції. Цікавий приклад. Російськомовний прес-секретар міністра внутрішньої безпеки Ізраїлю Світлана Фрідман переадресувала журналістів у центральний апарат прес-служби поліції Ізраїлю. 26-го липня 2010 р. була отримана офіційна відповідь, підписаний прес-секретарем поліції Ізраїлю без вказівки звання, імені й прізвища (відомо, що цю посаду займав колишній працівник газети «Маарів», підполковник Амі Бен-Амі) (дослівний переклад): «Ми не маємо звичаю деталізувати теми, що стосуються процесу призначень, особливо в сфері розвідки».

Активізація сіоністських організацій і ізраїльських спецслужб в Україні в 2013 році відбувається в контексті потенційного розв'язання Ізраїлем і сателітами війни із Сирією й Іраном, і визначення інтеграційних шляхів України влітку-восени 2013 року при перерозподілі ресурсів і власності.

Характерною рисою ізраїльських спецслужб є їхня тісна взаємодія по ряду проектів на території колишнього СРСР зі спецслужбами США й Великобританії (порівн. також британський і американський підрозділу Моссад). Особливу роль виконує по суті підрозділ спецслужб США NCSJ, штаб-квартира якого перебуває у Вашингтоні, і тісно координує роботу з американо-ізраїльськими спецслужбами.

Базами для агентів і організації зустрічей і передачі інформації традиційно є синагоги, культурні й просвітницькі єврейські й ізраїльські центри, ліцеї, школи. Зокрема, мережу ізраїльських спецслужб опирається на сіоністську організацію «Сохнут» (Єврейське агентство для Ізраїлю), мережа шкіл і закладів «Хабад-Любавіч», мережа ГРТ, Американський єврейський розподільний комітет «Джойнт» та ін.

Основним опорним пунктом спецслужб Ізраїлю й США є мережа офісів агентства «Сохнут», а додатковими – представництва Ізраїльського культурного центру в Україні й Молдові, Американського єврейського розподільного комітету «Джойнт», більшою мірою пов'язаного зі США.

Рабини Хабад-Любавіч, як правило, є співробітниками ізраїльських спецслужб. Лобістами Ізраїлю й провідниками Моссад на високому рівні є олігархи, великі бізнесмени єврейського походження й/або віросповідання: Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов, Олександр Фельдман, Віктор Пінчук, Вадим Рабинович, Євгеній Червоненко, Олександр Левін; народні депутати Олександр Фельдман, Едуард Гурвіц.

Більшість синагог і центрів, проектів одержують фінансування з-за кордону, у зв'язку із чим залежні від закордонних центрів, насамперед США, і контролюються американо-ізраїльськими спецслужбами. Показово, що Північноатлантичний альянс і «Моссад» офіційно сприяли Україні в забезпеченні безпеки під час Євро-2012.

Діють штатні й позаштатні, легальні й нелегальні агенти зазначених спецслужб. При цьому рівень співробітництва спецслужб Ізраїлю й України такий, що при режимі В. Ющенко ізраїльтяни впливали не тільки на антитерористичний центр СБУ. При режимі Л. Кучми рабин Шмуэль Камінецький, завдяки олігархові Віктору Пінчукові, «відкривав ногою» двері в кабінет Президента України, а при режимі Ющенко Євгеній Червоненко міг увійти практично в будь-який час і вплинути на Президента В. Ющенко, а рабин київської синагоги Бродського Моше Асман і олігарх Вадим Рабинович – у кабінети глав СБУ й СЗР України.

Війна в Лівії активізувала дії ізраїльської розвідки на території України, яка навесні 2011 року перекрила канали вербування українських найманців для Лівії. За даними співробітника СБУ, співробітники «Моссаду» фактично ліквідували контори по найманню на службу в Північну Африку, що діяли в Києві, Дніпропетровську, Харкові й Одесі. Зникли довірені особи, через які йшов найм.

Завдяки допомозі або потуранню українських спецслужб, в 2011 році силами Моссад, було зроблене викрадення палестинського інженера Дірара Абу-Сісі з території України. За даними джерела, Україна передала його Ізраїлеві в обмін на вигідні комерційні угоди .

За інформацією заступник міністра МВС Ізраїлю від 23 серпня 2013 року, Ізраїль планує вибудувати систему, що дозволяє визначати людей, які не можуть в'їхати в країну, ще до прильоту в аеропорт. Для цього Україна зобов'язується надати ізраїльтянам доступ до даних електронної системи «Аркан», що збирає інформацію про переміщення громадян і вантажів. «Арканом» розпоряджається державна прикордонна служба, а доступ до даних має СБУ, Служба зовнішньої розвідки, МВС, митна служба, податкова служба, МЗС України. 

Завдяки високому рівню співробітництв, екс-резидент Моссад у країнах СНД Рєувєн Дінель був призначений Послом держави Ізраїль в Україні, незважаючи на те, що через шпигунський минуле Динэля Туркменістан раніше відмовився прийняти його як Посла Ізраїлю в Туркменістані. В 1995 році резидент Моссаду в Москві Реувен Динель був затриманий при одержанні секретних документів (детальних космічних фотознімків арабських країн) від співробітників ГРУ. У зв'язку з тим, що основними критеріями при відборі кандидатів на керівні пости в «Натів» є ультра єврейський націоналізм і русофобія, примітно, що Рєувєн Дінель, після провалу в Москві, очолив інформаційно-аналітичний відділ «Натів».

Володимир Іванович Матвєєв

Далі буде...

Статтю на ТРИБУНУ НАРОДУ надіслав Анатолій Горшков.

 


  Комментарии
RSS комментарии
Написал(а) Силевко М., в 2014-02-06 00:55:16
Не зря ведь Президент Украины Виктор Янукович сменил руководителей управлений СБУ (Службы безопасности Украины) в ряде областей.
фізичним усуненням ворогів держави...
Написал(а) 1951, в 2014-02-06 01:39:29
Выходит, украинцы, выступающие с лозунгом \"украина для украинцев\" являются врагами Израиля. Удивительно цинично звучит. С тех пор, как этот народец появился среди славян, навязал им своего бога и свою религию, началась постепенная духовная и физическая деградация славянского населения. Если сегодняшняя национально-освободительная революция в Украине провалится, украинцы рискуют оказаться на самом дне мировой цивилизации, со всеми вытекающими из этого последствиями.
Написал(а) zero, в 2014-02-06 01:47:03
Сменил и правильно. Надо было давно это сделать, но одной только сменой руководства много не добьешься, там надо в корне менять весь их крысятник и заставлять заниматься делом, для которого они предназначены, а не коммерцией, рекетом и крышеванием.
для Юрка
Написал(а) zero, в 2014-02-06 01:48:38
Наоборот - украинцы, выступающие с лозунгом \"украина для украинцев\" являются друзьями Израиля.
1951-му
Написал(а) Н.В.Гоголь, в 2014-02-06 02:24:41
\"украинцы рискуют оказаться на самом дне мировой цивилизации\" и ты изо всех сил стараешься побыстрей сделать это. Чтоб где то крикнуть - Шалом Израель. :grin
сегодняшняя национально-освободительная
Написал(а) 333, в 2014-02-06 03:39:22
а кто ЭТО организует, финансирует и возглавляет, вы случайно не заметили?
Написал(а) Евгений Зорро, в 2014-02-07 01:28:04
Одни маланцы правят Украиной - при этом сталкивая лбами русских и украинцев...
сталкивая лбами русских и украинцев...
Написал(а) 1951, в 2014-02-07 23:59:23
Кто может заставить человека столкнуться лбом с другим человеком. У каждого должна быть прежде всего своя мораль и своя сила духа, тогда никакого столкновения не произойдет. Но если эти качества у человека отсутствуют, а маланская власть и христианская религия делают все для этого, то это к сожалению происхотит. Славян сперва сделали зависимыми и управляемыми духовно, внедрив в их сознание иудо-христианство, а потом сделали зависимыми материально, внедрив в их руководство инородцев и иноверцев. Организм обмануть нельзя - он отторгает чужеродный орган, а вот людей обманом довели до того, что они перестали понимать, где свой, а где чужой, соответственно, где добро, а где зло. В этом и вся проблема.

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл