Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

Фінський правозахисник: "Це не євромайдан, це - доларомайдан і бандерізація"

06.02.2014

Фінський правозахисник: "Це не євромайдан, це - доларомайдан і бандерізація" фото

«Я не вважаю, що це опозиція, це маріонеткові американські представники. Центр Києва окупований фашистами з ідеологією ненависті. І мені дуже соромно, що Європейський Союз і Америка підтримує фашистів. Ганьба Євросоюзу й Америці!».

 

3 лютого в стінах Верховної Ради відбувся Круглий стіл на тему «Демократичний процес і погроза радикалізму в Україні», який проходить у рамках міжнародного правозахисного руху «Мир без нацизму». Захід зібрав представників безлічі антифашистських організацій з різних країн миру, відомих українських політиків, уповноважених правозахисних комісарів, експертів по міжнародних відносинах, журналістів.

Кореспондентові інтернет-видання «Українська правда» НАСТАСІЇ АЗАРОВОЙ вдалося поговорити з одним з делегатів Круглого стола, відомим фінським вченим, доктором суспільно-політичних наук, правозахисником, суспільним діячем, ЙОХАНОМ БЕКМАНОМ. Бесіда відбулася за пару годин до зустрічі делегатів із президентом України Віктором Януковичем, що відбувся в понеділок. Розмова була присвячена позиції Євросоюзу й США щодо миру й цілісності в Україні, а також тому, чому, зрештою, закінчиться конфлікт між українською владою й опозицією. 

- Пан Бекман, почнемо, мабуть, з вашої особистої думки про Євромайдан і про те, ЩО зараз відбувається в Україні? Ви тут перебуваєте з першого лютого, певен, що вже побували в центрі столиці. Розповідайте про свої враження від побаченого.

- Це ніякий не «Євромайдан», це - «Доларомайдан», який фінансується західними спецслужбами й має більшу підтримку з боку ЄС, США й НАТО. І все, що відбувається, – це спроба вплинути на російсько-українські відносини й на євразійську інтеграцію України. Крім цього, усе, що відбувається, не має ніякого відношення до мирних мітингів – це бандерізація України на повний хід, і в центрі міста Києва йде пряма фашистська окупація вулиць і будинків.

Я вчора був усередині Київської адміністрації, будинок окупований, там усередині висить портрет Бандери, ходять збройні бандити в масках і у формах з фашистською символікою (символікою ОУН-УПА), які також ходять і по вулицях і вербують людей нібито в "народну самооборону". Тому все, що я спостерігав у центрі Києва, – це реальна підготовка до громадянської війни. І до неї через це всього залишився всього лише один крок.

- Як Ви думаєте, Йохан, наскільки далекоглядна позиція Заходу відносно України, й конфлікту, що розвивається тут? На що в підсумку розраховують Євросоюз і Сполучені Штати?

- Усі сили, які організовують безладдя на території України, не переслідують інтерес євроінтеграції України. Вони максимально негативно впливають на авторитет Росії й на російсько-українські відносини. І це головна мета даних сил.

Америка вже давно діє по лінії геополітики проти Росії, у них є теоретики, які вважають, що важливо подібне організувати в центрі Європи, для того, щоб безладдя на Україні дуже сильно впливали на Росію. І таким чином, буде проводитися контроль над Росією, тому що, знов-таки, на думку цих теоретиків, той, хто контролює середину Європи, той контролює Росію. Тому зараз їм вигідно в Україні розпалювати громадянську війну. Це також спрямоване проти Олімпіади в Сочі, яка почнеться 7 лютого, і є вже інформація про те, що готуються провокації саме в перші дні Олімпіади. Тут можна згадати Олімпіади, які проходили в Китаї, тому що на другий день почалася грузинсько-російська війна – Грузія напала на Південну Осетію. 

Таким чином, я певен, що США разом зі своїми партнерами готовлять якісь провокації, щоб улаштувати на території України повну смуту.

- Як Ви думаєте, чому Росія практично не реагує на те, що відбувається в Україні?

- Я фінський експерт і не моя справа визначати позицію Росії, її визначають президент Володимир Путін, міністр закордонних справ Сергій Лавров і інші високі чини. Але я знаю, що вчора Лавров у Мюнхені сказав, що в Україні на вулицях бандити, які захопили адміністративні будинки й напали на поліцейських, давлять на державну владу і так далі.

Я недавно був у Сирії й спостерігав, що там відбувається, і я можу сказати, що це те саме – це цілеспрямована кампанія ворогів Росії, напад на її єдність і Володимира Путіна. І єдина мета зараз для Заходу – безладдя в Україні.

- Ваш прогноз, пан Бекман: як розв'яжеться конфлікт в Україні?

- Це буде залежати від тих людей, які можуть впливати на цю ситуацію – це керівництво України й керівництво Росії.

- Які очікування від зустрічі із президентом і лідерами Об'єднаної опозиції?

- Я приїхав у складі серйозної делегації, намічена зустріч із президентом, представниками українського керівництва й пізніше з так званими "опозиціонерами", хоча я не вважаю, що це опозиція, це маріонеткові американські представники. Але в кожному разі потрібно з усіма зустрітися й переговорити. І пізніше я зможу сказати, як пройшла зустріч.

- И все-таки яке питання стоїть на порядку денному на переговорах?

- Ми дуже стурбовані радикалізацією безладу в Україні, тому що практично центр Києва окупований фашистами з ідеологією ненависті. І мені дуже соромно, що Європейський Союз і Америка підтримує фашистів. Ганьба Євросоюзу й Америці!

PS. Під час підготовки цього інтерв'ю стало відомо, що президент України Віктор Янукович провів зустріч із керівництвом міжнародної делегації, до складу якої входить ЙОХАН БЕКМАН, а представники опозиції на зустріч із делегацією не прийшли.

ДЖЕРЕЛО: http://ukrpravda.ua/news/finskiy-pravozashchitnik-eto-ne-evromaydan-eto-dollaromaydan-i-banderizaciya

 

Статтю на ТИРИБУНУ НАРОДУ надіслала Олена Куззула, м. Ужгород.

 


  Комментарии
RSS комментарии
Чушь
Написал(а) Виктор Янковский, в 2014-02-07 22:25:13
Ты iдiот или негодяй ?Что ты несёшь... Ты понимаешь, что Россию и Украину задавили в тиски выродки, которые не дают нормально жить людям. ОСМЫСЛИВАЯ ВСЁ ПРОИСХОДЯЩЕЕ ЗА 30 ЛЕТ, НОРМАЛЬНОМУ ЧЕЛОВЕКУ ЯСЕН ВЫВОД - МРАЗЬ, МАСКИРУЮЩУЮСЯ ПОД МАСКОЙ ВЛАСТИ НУЖНО, НЕОБХОДИМО РАССТРЕЛЯТЬ. ИХ ДЕЯНИЯ - ЭТО ТЯЖЕЛЕЙШЕЕ ПРЕСТУПЛЕНИЕ НАД НАСЕЛЕНИЕМ. НО, ЕЩЁ ЕСТЬ ВЕСОМЫЙ ТОРМОЗ СПРАВЕДЛИВОСТИ... - САМО, УНИЖЕННОЕ НАСЕЛЕНИЕ НЕДОРАЗВИТО, ЧТО БЫ ЗДРАВО МЫСЛИТЬ И ЗАЩИТИТЬ СЕБЯ.null
НЕОБХОДИМО РАССТРЕЛЯТЬ.
Написал(а) 333, в 2014-02-08 03:26:07
+100%! И главное, осмысливая происходящее за 30 лет! Не только эту, которая начала даже отбирать у олигархов честно заработанное, из за чего, собственно и стала неугодной. Но и всю эту мразь, что побывала у власти эти 30 лет и превратила 10-ю экономику мира в жалкое посмешище с внешним управлением. И тех, кто на этом стал т.н. успешным. Ну и не забывая о том, кто им советовал, помогал, направлял и крышевал из за бугра - их тоже нужно отблагодарить и никогда больше не пускать на нашу землю.
Написал(а) Лева, в 2014-02-11 04:45:10
«Россия не хочет быть демократической. Она еще лет 15 – 20 будет тоталитарной и потом развалится на куски. По сравнению с 1995 годом водка сегодня в России в 15 раз дешевле. В пятнадцать раз! Пей, русский народ, спивайся и слушайся Путиных! Водка будет тебе! Не беспокойся! Только слушайся! Скоро (не более 20 лет) в России все равно возникнет демократия, России тоталитарной не будет, все малые народы освободятся. А русские? Русским придется научиться работать, как татары, чуваши, как латыши, литовцы, эстонцы, немцы, евреи, и опять же научиться в правах быть равными с другими народами. Хватит быть «старшим братом»… Не будет «великой», нищей России!» (Заки Зайнуллин, «Россия глазами татарина», ссылка на svetiteni.com.ua )

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл