Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

США, НАТО і ЄС можуть поцілувати російського ведмедика в дупу!

11.03.2014

Польська газета "Obserwator Polityczny": Скомпрометовані США, НАТО і ЄС можуть поцілувати російського ведмедика в дупу фото

Польська газета "Obserwator Polityczny": Скомпрометовані США, НАТО і ЄС можуть поцілувати російського ведмедика в дупу!

 

 

Захід виявився скомпрометований і блискавично переможений конкретними, швидкими й рішучими діями Російської Федерації. Навіть атака на біржу в Москві не вдалася, оскільки глобально росте ціна нафти, а активи, що розпродаються за безцінь, підприємств — це для Росії прекрасний привід очистити від банкстеров і різної масті неоліберальних західних злодюжок і ловкачів свій ринок.

Необхідно пам'ятати, що в росіян гора грошей, накопичена за останні роки, коли країною прекрасно управляв Володимир Путін, Президент Російської Федерації. Захід праг покарати Росію панікою на біржі, а виходить, що він сам до себе переносить хвилю падіння. Ця діяльність дозволяє росіянам провести законну націоналізацію народного надбання за вартістю, суттєво нижче тієї, по якій незаконним або злодійським шляхом, за допомогою переходу майна від аферистів і злодіїв, придбав його західний капітал.

Сполучені Штати пішли у політичному й військовому сенсі з Європи, вони не мають практично ніякого значення на нашім континенті. У зв'язку із цим усякого роду різка риторика такого слабкого президента, яким є Барак Обама, не має під собою ніякої підстави. Усе що можуть зробити американці — запропонувати миру санкції проти Росії. Але на практиці це буде означати, що російська сировина протягом наступних 10–50 років нової холодної війни буде плисти в Китай і Азію, а не на Захід. У тривалій перспективі це приведе до серйозного стратегічного ослаблення Заходу. Побічним ефектом будь-яких санкцій буде застосування Росією політики констатації фактів в Арктиці, де Захід повністю звільнить поле активності й порине в стратегічну прірву, якщо на цьому тлі відразу ж не відбудеться конфлікт.

НАТО не тягне навіть на паперового тигра з вирваними зубами. НАТО є просто обманом, тінню себе самої й механізмом поставки дешевого гарматного м'яса для екзотичних колоніальних воєн більш багатих і сильних країн Союзу.

У них можуть зовсім безглуздо гинути більш „дешеві”, але нітрохи не гірше навчені солдати менш багатих країн-членів, поки ще лояльні стосовно своїх урядів. Страшно запитати, чи підготовлені плани на всі випадки для Польщі, і яким образом ми збираємося захищати балтійські держави. А як щодо оборонної доктрини Росії, що залишає за собою право для попереджуючих тактичних ядерних ударів? Чи у змозі представити собі гендерні генерали фіктивних армій — у яких можуть служити жінки, транссексуали й гомосексуали (за винятком турецької армії) — що їм доведеться воювати із прекрасно озброєним супротивником, здатним воювати без західних газованих напоїв, а не з напівголими бойовиками із вручну викуваними „калашниковими”, яких називають терористами? Гендерне НАТО є фікцією. На жаль, міністр закордонних справ Польщі не зміг добитися навіть скликання засідання на міністерському рівні, час нарад послів уже пройшов. Очевидно, Організація навіть в області документообігу недієздатна.

Євросоюз не в змозі досягти однодумності щодо санкцій стосовно Росії, оскільки НЕОБХІДНО ВІДКРИТО СКАЗАТИ ПРО ТЕ, ЩО ВІН ЕКОНОМІЧНО ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РОСІЇ! Ніхто в Німеччині або у Франції не має намір ризикувати зменшенням бюджетів країни в результаті можливих відповідних заходів з боку Кремля.

Без російської сировини сильна європейська промисловість (в основному, німецька) просто не зможе працювати або збільшаться витрати виробництва.

Росія як торговельний партнер дуже важлива. Тут не до жартів, німці не так наївні, як поляки, вони не стануть ризикувати успішною роботою глобальних концернів, на відміну від поляків, що підставляють своїх виробників свинячого м'яса, меблів і гірських машин.

Там, де гроші, немає сантиментів, це, навіть наш нещасний уряд, повинен зрозуміти.

Насамперед, на прикладі Німеччини, у якої є своя „труба”, і за рахунок цього вона захистила свої інтереси. Над цим можна сміятися, але можливий сценарій, у якім Польща буде вести війну з Росією, а німці займуться фінансуванням цієї війни в замін за газ.

Саме так, добродії, виглядає Європейський Союз у стратегічних питаннях.

ООН взагалі не має ніякого значення, росіяни можуть сміятися на засіданні Ради Безпеки скільки завгодно, вони є термоядерною наддержавою й вони диктують умови, а не їм диктують.

Захід повинен, нарешті, настільки вивчити кирилицю, щоб зрозуміти, що Путін — це не Єльцин, або — ганебна пляма — Горбачов. Час м'якої політики Росія залишила давно позаду, якщо вона захоче, то може сьогодні напасти на Європу і їй ніхто не перешкодить — такі факти!

Поки ж скомпрометовані США, НАТО і ЄС можуть поцілувати російського ведмедика в дупу! Росіяни з нами можуть зробити багато чого! А ми — ні! До цього привів загальний занепад усього в результаті глобалізації й неоліберального дренування економік, у тому числі через переклад виробництва й робочих місць на далекий Схід.

Бідній Європі нема чим захищатися, а молоді західноєвропейці замість того, щоб проходити військову службу, замислюються про зміну статі або про те, яка нова модель смартфону краще і якого кольору стринги купити, щоб сподобатися партнерові, партнерці або непозначеній статі!

Крім того, прошу показати мені Барака Обаму, що ухвалює рышення про ядерну атаку, наприклад, на Псков (у відповідь на ядерну, атаку, наприклад, на Кельце). Ви думаєте, що він ризикне одержати відповідь стратегічною ядерною зброєю по Нью-Йорку, Далласу або Майамі? Будь ласка, не майте ілюзій. Ніяких. Має значення лише чистий прагматизм.

У поточній ситуації ми насправді повинні бути вдячні панові Володимиру Путіну, Президентові Російської Федерації, за те, що він змусить нас усіх помітити, як страшно ми слабкі. Якби те ж саме зробив відроджений, об'єднаний і войовничий іслам, то у Заходу сьогодні не було б ніяких шансів.

Європа, прокинься! У Москві у тебе важкий партнер, тому що він зазнав презирства й приниження, але партнер гідний!

А дурні, яких водить за ніс польскомовний троянський кінь, думають про санкції проти Росії!

Польська газета "Obserwator Polityczny", 02.03.2014, автор Кrakauer  http://obserwatorpolityczny.pl/?p=19697

Переклад на українську Олени Куззули.

Статтю на ТРИБУНУ НАРОДУ надіслала Олена Куззула, м. Ужгород.

 


  Комментарии
RSS комментарии
Каков план у Бога?
Написал(а) ewiak ryszard, в 2014-03-11 07:14:56
Куда это идет? Напомню фрагмент древнего видения: «И вернется [царь севера] в землю свою с великим движимым имуществом [1945. Эта деталь указывал, что Гитлер нападет также на Советский Союз и будет сражаться до самого горького конца. В начале не было никаких признаков такого окончания войны], а сердце его против завета святого [враждебность по отношению к христианам], и будет действовать [это означает активность на международной арене], и возвратится в землю свою [1991-1993. Распад Советского Союза и Варшавского договора, русские войска вернулись в свою землю]. В назначенное время вернется обратно [возвращение России в этом контексте означает кризис, который затмит Великую Депрессию. Разрушится не только еврозона, но и ЕС и НАТО. Тогда многие страны бывшего восточного блока вернутся под крылья России]. И войдет на юг [много указывает на Грузию], но не будет как в первый [2008 - Грузия] или как в последний раз [теперь Украина], потому что прибудут против него жители берегов Киттим [США, в начале без Великобритании], и будет удручённый [нервный срыв], и возвратится» (Даниила 11:28-30а).rnrnФрагмент «но не будет как в первый или как в последний раз» предвещает также интервенцию в Украине. Есть много признаков того, что Россия будет вынуждена вмешаться, чтобы защитить своих граждан. На второй раз будет тоже эффектная победа. (Запад Украине не поможет). Но на третий раз будет военная конфронтация с США и глобальная ядерная война (Матфея 24:7; Откровение 6:4).rnrnРоссия безусловно вернется. Никто и ничто этому не помешает, потому что так уже в древности решил Бог.rnrnВсе предсказания из этого видения сбываются (со времён Древней Персии) со 100% точностью, в хронологическом порядке.rnrnВ 1882 году Великобритания покорила Египет и принимая на себя роль «южного царя». Более менее в тоже самое время Россия заняла позиции «царя севера», расширяя своё влияние на территории, когда-то принадлежавшие Селевку i (Даниила 11:27).

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл