Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

ЧОМУ САШКА МУЗИЧКО БУЛО НАКАЗАНО ВБИТИ? ВІН ЗНАВ ПРО ПОТЯГ СМЕРТІ...

31.03.2014

ЧОМУ САШКА МУЗИЧКО БУЛО НАКАЗАНО ВБИТИ? ВІН ЗНАВ ПРО ПОТЯГ СМЕРТІ фото

Сашко Білий вже після смерті став автором сенсації.

 

 

Довірені люди Музичко в «Правому секторі» пролили світло на події, що відбувалися до його трагічної загибелі.

Всупереч версії, яку нав'язують всім, причиною усунення Музичко людьми Авакова є велика політика й гроші. Величезні гроші!

Яценюк не раз заявляв, що Україні прийдеться прийняти будь-які вимоги кредиторів для одержання фінансової допомоги. Переговори «Батьківщини» про фінансову допомогу велися ще наприкінці 2013 року. Це ще при діючому президентові Януковичу. Вже тоді Захід робив ставку на Тимошенко.

Частина вимог до лідерів «Батьківщини» була обкутана таємницею, але зараз стали відомі деякі подробиці тих домовленостей. Захід ще в грудні 2013 року продавив рішення, по якім у випадку приходу до влади Тимошенко Україна брала на себе зобов'язання по утилізації ядерних відходів країн Євросоюзу й США. При цьому по документах основним місцем поховання відходів Києвом була визначена зона відчуження Чорнобильської АЕС.

І цей вибір був невипадковий.

По-перше, це місце ще Ющенко пропонував використовувати для утилізації ядерного палива, що відробило. Правда, грошей на це не найшлося, і фактично термін «утилізація» зараз прирівняний до «поховання» відходів.

По-друге, і це найважливіше, там і так уже повно радіації. Тому розібратися скільки буде в підсумку поховано в зоні відчуження ядерних відходів практично неможливо без відповідного контролю з боку екологічних організацій.

Цим і вирішила скористатися «Батьківщина», та й наразі заробити «на справу революції». Навіщо офіційно проводити оплату за так звану «утилізацію»? Гроші можна провести й по «сірих» схемах.

Перші гроші за «сірою» схемою були проведені на початку грудня через відоме Агентство по міжнародному розвитку (United States Agency for International Development USAID), що базується в американському посольстві в Києві. Готівка почала надходити «зацікавленим споживачам».

Коло допущених до настільки важливої справи, зрозуміло, було строго обмежено: Яценюк і Турчинов, під патронажем свого керівника Тимошенко. Згодом додався й Аваков.

А сам факт фінансування майдану з американського посольства в середовищі опозиції питань не викликав. Правда, не все пройшло так гладко, як замислювалося. Ледве все не зіпсувала СБУ зі своїм обшуком в офісі «Батьківщини» 9 грудня 2013 року. Але вилучення оперативниками майже 17 мільйонів доларів ні на що не вплинуло. Це був дріб'язок.

Проте для «Батьківщини» усе склалося добре. Майдан - успішний. Януковича - вигнали. Тимошенко на волі. Фінансовий внесок соратниками з опозиції оцінений. Яценюк – і.о. прем'єра. Турчинов – і.о. президента. Аваков – і.о. міністра внутрішніх справ.

Прийшов час звіту перед Заходом про готовність до поховання ядерних відходів. Тимошенко (з урахуванням майбутніх травневих виборів) ухвалила рішення не підписувати руками Яценюка-Турчинова офіційних документів, а провести «сіре» поховання.

Залучення офіційних українських структур виключалося.

Тут Тимошенко зробила стратегічну помилку. Вона зв'язалася з Ярошем. Для силової підтримки безперешкодного проходження поїзда з «секретним» вантажем з Польщі в Чорнобиль, зрозуміло за чималі гроші й під гарантії конфіденційності, був притягнутий «Правий сектор».

Ярош доручив справу Музичко і його людям, які контролювали захід країни. І це було вже його помилкою.

Музичко був не такий дурний, як здавалося. Він зрозумів, про що мова йде, які люди й гроші в цьому замішані й став безстрашним. На диво, навіть, своєму оточенню з «Правого сектору». Нормою стали пригоди з автоматом. Показушна бравада на камеру. Обіцянки повісити Авакова як собаку. Сашка Білого понесло. Володіння компроматом на київських політиків викликало в нього ілюзію вседозволеності.

 Його спробував зупинити Ярош.

Музичко усвідомив, що перегнув гілку. Намагаючись підстрахуватися, навіть, виступив з відеозверненням, у якому заявив, що його збираються або знищити, або захопити й видати Росії. Підсилив охорону. І довірив деяким близьким людям причину свого занепокоєння (за що йому особливе спасибі).

Але в Тимошенко вже не було вибору. Занадто багато чого нею було поставлено на карту.

Аваков відразу одержав команду й провів спецоперацію по затримці, у результаті якої закований у кайданки Сашко Білий «випадково застрелився сам» двома пострілами в серце.

Ярош зрозумів, що це війна. Для Тимошенко він став реальною загрозою.

Поїзд із ядерними відходами вже стоїть на польсько-українському кордоні.

А хто стане його наступною жертвою?

Статтю на ТРИБУНУ НАРОДУ надіслала Тетяна Сидорич, місто Рівне.

 

 


  Ваш комментарий будет первым
RSS комментарии

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 3
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл