Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

ОРАЛЬНЕ ВТИХОМИРЕННЯ ДОНБАСУ

12.04.2014

ОРАЛЬНЕ ВТИХОМИРЕННЯ ДОНБАСУ фото

Це мабуть нова, сленгова назва сексуальних меншостей?

 

 

Це будуть чергові вихідні, які пройдуть під знаком повсталого південно-сходу. Ультиматум Авакова (48 годин, щоб добровільно здатися повстанцям, які захопили адміністративні будинки ОДА й СБУ) виявився проявом безсилля тимчасової влади. Ніхто здаватися не збирається. Спроби стягти в Донецьк і Луганськ військові підрозділи, що розвалюються на очах від безупинно зростаючої боєздатності, наочно продемонстрували повний бардак в армії. Місцеві жителі були зайняті тим, що відловлювали військові колони, що полягають із антикварної техніки, блокували їм проїзд, а ночами азартно ловили «австралійський спецназ».

Спецпідрозділи відмовилися йти на штурм, оскільки перспектива здобути собі сумнівну славу «захисників тимчасового режиму» нікого не надихала. Навіть за преміальні, які щедрою рукою намагалися роздавати Аваков і Парубій. Не знаю напевно, чи є в Луганську й Донецьку іноземні найманці. Якогось підозрілого чела піймали пацани в Харкову, але в гарячці так обробили, що незрозуміло, на якій він мові хрипів.

В Одесі населення вийшло на демонстрацію, присвячену сімдесятирічному ювілею звільнення від німецько-фашистських загарбників, і ніякі «правосеки» не змогли зупинити людей. Влада злякалася, побачивши більш ніж наочну репетицію травневого повстання. У Донецьк у терміновому порядку вилетіла людина, що виконує роль прем'єр-міністра. Арсенія чекав там твердий облом. Він завбачливо уникав місць, де в нього могли потрапити відносно свіжою крашанкою, тому волів виступати в закритих приміщеннях. Це називається «зустріч із активом міста». Яйценюк опустився до того, що пообіцяв дозволити жителям південно-сходу говорити російською мовою. Зробив він це крізь зуби й з такою міною, начебто йому ставили відерну клізму у вкрай чутливі місця прем'єрського тіла. У результаті хтось у залі послав його в жопу. Загалом, зустріч пройшла в теплій і конструктивній обстановці.

Міністр соціальної політики від БЮТ, яку всі одноголосно охрестили «сучкою фарбованою», аж захлиналась обіцяла небачені суми соціальних виплат, підвищення пенсій і створення нових робочих місць. Це вже було відвертим знущанням, оскільки долар пробив оцінку в 13 грн., а НКРЕ накрутило ціни на газ до позахмарних висот, недоступних промисловості й простому споживачеві.

Спроби за допомогою казок, розрахованих на далпаєпов молодшого віку, а також жителів Галичини, загасити протестну хвилю провалилися. Я не скажу, що із тріском, але під дружний мат. Південний схід дуже коротко, але, сука, точно виражає свої думки. Там, де галичанинові потрібно дві-три години, щоб описати свій складний внутрішній мир, що перебуває під безперервним гнітом російських окупантів, жителеві Пів-Сх потрібно буквально два слова, причому одне з них це прийменник «на». Саме це й запропонували Арсенієві Петровичу, який пробувався на роль приборкувача повсталого південно-сходу.

Він би й радий забитися в затишну нірку, щоб віщати про мільярди доларів США, які звозяться в Україну із усього світу, але не може. Американське посольство поставило чітке завдання: негайно ліквідувати вогнище сепаратизму, щоб у Росії на майбутніх переговорах у форматі «ЄС – США – Росія – Україна» не було можливості заявляти про те, що Київ не контролює ситуацію в країні. Тому «правосеків» послали в Одесу, а Яйценюка – у Донецьк. «Влада знає рецепт виходу із соціально-економічної кризи, просто треба сказати людям, що сьогодні, так, складно, але завтра ми знаємо, як забезпечити робочі місця, як підвищити заробітні плати, як залучити інвесторів, як дати більше повноважень, як зробити так, щоб люди були задоволені життям», – заявив Арсеній. «Казковий далаєп», – подумали усі.

Яценюк тактовно вирішив не відвідувати Донецьку обласну адміністрацію, оскільки недремна спецслужба доклала, що ситуація непроста й можуть настукати в табло. СБУ в нас, як відомо, пильнує не по-дитячи. Мало того, що вік російських диверсантів, викритих есбеушниками, стрімко наближається до дитячого садка, так вони ще стали вилучати великі суми грошей в емісарів ФСБ. Цілих 35 рублів знайшли в запеклого шпигуна, який намагався провезти в країну з метою здійснення підпалів і актів знущання над вищими посадовими особами п'ять (!) мобільних телефонів і 23 сім-карти. Це була справжня спецоперація із засідкою, зупинкою поїзда, справжнім вертольотом і службовим собакою Аллою, що зуміла унюхати ті самі 35 рублів, зашиті в підкладку.

Диверсійно-розвідувальні групи Росії щодня зазнають найтяжчих втрат. Вони, сука, намагаються дестабілізувати ситуацію, однак СБУ не дрімає й щодня ловить їх за шпигунську руку, обагрену кров'ю учасників «євромайдану». До 1 травня начальник спецслужби Валентин Наливайченко обіцяє піймати ювілейного, тисячного шпигуна РФ. Із цього приводу в американськім посольстві буде влаштований невеликий фуршет для обраних.

Але повернемося до Арсенія, який намагався підкорити південний схід своїм майданним красномовством. Після того, як його послали в добре відомому всім расово-правильним патріотам напрямку, ситуація в країні буде розвиватися прискореними темпами. Думаю, неправий Андрій Парубій, який викрив черговий план Путіна: організувати повстання в Україні до 9 травня. Події розвертаються набагато більш стрімко. Спасибі США, які виявилися настільки тупими, що запропонували Росії профінансувати весь той бардак, який вони ретельно організовували в Києві. Витратилися на печенюшки, а тепер намагаються відбити бабло.

У результаті навіть до самих тупих дійшло, що жити стало аж ніяк не веселіше. Безвізовий режим з ЄС, за словами Турчинова, стає все ближче, однак при курсі 18 грн. за 1 євро поїхати помилуватися на принадності дружної родини народів бажаючих стає усе менше й менше. Турфірми переживають незвичайний бум, пов'язаний з відсутністю клієнтів. Львівська фірма «Акорд», що спеціалізується на недорогих автобусних турах у ЄС, зненацька виявилася банкрутом. Ніхто не їде в Європу, оскільки немає на що. Здавалося: хіба така дрібниця, як падіння гривни може відбити вроджене бажання українців повернутися в родину європейських народів? Виявляється, ще як може.

Тому на вихідні в нас традиційно очікується подальше захоплення адміністративних будинків як на півдні, так і на сході країни. В Одесі очікується битва з «правосеками», а в Харкові буде міжнародний марафон, який очолить Арсен Аваков під схвальні вигуки юрби: «Біжи, Арсен, біжи!». Більше того, у столиці пройдуть акції протесту проти стрімкого падіння рівня життя. Офісні хом'ячки не одержали «капусту» за березень місяць і тепер шоковані віроломством тимчасової влади, за яку вони рвали свої незміцнілі расово-правильні… тіла.

«Автомайдан» не одержує дармового бензину. Більше того, чолов’яга з відрізаним російським спецназом вухом, єдиний у світі міністр, якого катували в лазні брутальні хлопці з російським акцентом, заявив, що не має з «Автомайданом» нічого спільного. Так, відпочивав у друзів-кайтерів у Домінікані під час розстрілу майдану, але всі ці гнилі пред’яви, щодо нецільового використання громадських коштів можете засунути собі у вухо.

Я от думаю: хто такі кайтери? Це мабуть нова, сленгова назва сексуальних меншостей?

Олександр Зубченко

Статтю на ТРИБУНУ НАРОДУ надіслала Катерина Лозняк, м. Полтава.

 

 


  Комментарии
RSS комментарии
Написал(а) Иван Квадратенков, в 2014-04-11 22:47:31
ЖИДОВСКАЯ ПОГАНКА ЯЙЦЕНЮК СЫПЛЕТ ДРЕБЕДЕНЬЮ СВОИХ ЖИДОВСКИХ ОБЕЩАНИЙ
Написал(а) Илья Пецик, в 2014-04-11 22:52:41
Появилась информация, что киевская хунта призвала иностранных наёмников для подавления восстания. Наёмники штурмовали обладминистрацию в Харькове, сейчас их перевезли в Донецк. Поскольку денег для оплаты наёмников нет, принято решение оплачивать их услуги по сценарию в Косово – за счёт продажи человеческих органов. Именно для этой цели хунта свозит задержанных патриотов в Киев. Никто из захваченных назад не вернулся, вестей от них нет. Выпотрошенные трупы сжиг…ают в крематории, который хунта захватила ещё в марте. Врачей мобилизует в западных областях партия «Свобода» (Тягнибок – хирург по образованию). Также привезли врачей-убийц из Польши. Патриотов убивают в четырёх киевских центральных клиниках. Для доставки доноров и органов в срочном порядке были закуплены спецмашины. В Борисполе взлетают и садятся специальные самолёты с криокамерами, которые развозят груз по немецким, швейцарским и израильским клиникам. Сограждане, выстрелы наёмников хунта в прямом смысле оплатила сердцами патриотов!
Написал(а) Ксения Шкода, в 2014-04-11 23:23:33
При \"бандитской власти\" Януковича на Украине было ЕВРО-2012. При быдло-власти пастора Дурчинова на Украине ЕВРО стоит 20.12. И шо вы здобулы, засранцы? У мене є мрія: собрать всех вас, гусей лапчатых, в одно место и... правильно, КУЛЮВЛОБ! Я часто вижу дивный сон, как заливаю вас в бетон.
Почему никто не говорит главного?
Написал(а) dfp, в 2014-04-12 00:02:14
Граждане Украины помогли олигархам свергнуть своего Президента потому что он отжимал бабло не из бюджета, а у олигархов.
Написал(а) Владимир Батура, в 2014-04-12 00:59:31
В историческом плане нам повезло больше всех: наше прошлое вдруг оказалось настолько прекрасным, что стало трудно чего-либо ждать от будущего.
Написал(а) Ф. И. Тютчев, в 2014-04-12 01:02:22
Как перед ней ни гнитесь, господа,rnВам не снискать признанья от Европы:rnВ ее глазах вы будете всегдаrnНе слуги просвещенья, а холопы.
Написал(а) Олег Царев, в 2014-04-12 01:29:56
Я уверен, что выборов не будет. Я делаю все, чтобы их не было. И это проще делать. Когда у меня есть мандат. В другом случая я бы приехал, а меня бы где-то в Киеве или в любом другом месте посадили бы и все, это бы быстро кончилось.
СЛОЖНОСТИ ПЕРЕВОДА
Написал(а) Дмитрий Джангиров, в 2014-04-12 23:47:55
Для украинского Майдана американские пиарщики Госдепа придумали специальный термин \"Революция Достоинства\". Но, дело в том, что слово \"достоинство\" имеет у нас и второе значение -- как эвфемизм мужского полового органа. В этом смысле, термин \"Революция Достоинства\" становится вполне четким определением прошедших событий, особенно, с точки зрения результата... Каким точным значением наполняются теперь такие банальные фразы, как \"Вкус победы\", \"За что боролись, на то и напоролись!\", \"Цель достигнута\"... (можете продолжить...)
Написал(а) Дмитрий Джангиров, в 2014-04-13 00:35:10
Если человек на Юго-Востоке Украины одет как мирный протестующий Майдана, вооружен как мирный протестующий Майдана и ведет себя как мирный протестующий Майдана, то это, несомненно, вооруженный террорист!
ОСОБОЕ МНЕНИЕ
Написал(а) Дмитрий Джангиров, в 2014-04-13 00:46:42
Процесс пошел... Один из лидеров Крыма Рустам Темиргалиев заявил, что юг и восток Украины образует 20-миллионную Украинскую Федерацию. На юге и востоке Украины может появиться федерация, которая войдет в состав союзного государства России и Беларуси. Об этом заявил Рустам Темиргалиев, занимающий должность первого вице-премьер-министра в правительстве Крыма. \"Друзья, началось освобождение Юго-Восточной Украины! Надеюсь, что очень скоро Луганская, Харьковская, Донецкая, Днепропетровская, Запорожская, Херсонская, Николаевская и Одесская области образуют 20-миллионную Украинскую Федерацию, которая войдет в Союзное государство Беларуссии и России\".
Написал(а) Сергей Голяндин, в 2014-04-13 01:55:00
Стрельба, произошедшая в пяти километрах от Славянска, — это провокация. Там находились украинские военные, и активисты, готовившиеся оборонятся. На место подъехал «Рено» белого цвета, из него вышли три четыре человека и открыли огонь по активистам, на автоматах были глушители. Один из активистов был ранен. Украинские военнослужащие в момент стрельбы выехали на бтр к трассе, но стрелявшие убежали в лес. Там военные нашли труп, но он был холодный, то есть он не погиб здесь, а его привезли сюда специально. Стрелявшие пока не задержаны.
Написал(а) Ксения Шкода, в 2014-04-13 07:32:19
В январе хунтоублюдки устроили кровавую бойню на Грушевского на Крещение. В Вербное воскресенье баптисты и сайентологи устраивают бойню в Славянске. ИМХО эти мрази будут прокляты до седьмого поколения. И скоро все сдохнут. Да будет так! В Славянске, несмотря на то, что с самого утра горожан предупреждали не выходить из домов и не подходить к окнам, люди нескончаемым потоком идут к горуправлению милиции, чтобы поддержать протестантов. СЛАВЯНСК, ДЕРЖИТЕСЬ! По ходу - вы точка отсчёта, *#вежливые, люди рядом, знайте!
Написал(а) 1951, в 2014-04-13 07:59:36
Кто-то уже ранее известный читателям, любящий часто выражаться словом ИМХО, в связи с последними драматическими событиями резко изменил свой ник и даже пол. Мимикрия в чистом виде.
Написал(а) Юрий Дудкин, в 2014-04-13 08:21:32
Гепа, сегодня, впервые в жизни чувствует, что количество бабла, в период народной смуты, роли никакой не играет.
О Киеве.
Написал(а) Максим Равреба Киев, в 2014-04-13 21:10:30
Нас тут таких, сейчас трое: я, Владимир Скачко и Александр Зубченко. Остальные работники журналистской профессии - безнадежные майдауны. Причем не все из них грантоеды и профессиональные украинцы. Вот, один из моих бывших операторов, с типично волынской фамилией Непоседов, которому я, в свое время помог с работой, написал мне утром в личку: \"Слыш ГНИДА когда Когда усохниш? Блять вали нахуй в свобю фашистскую рассссссею. Дебил кончкный.\" А я ему вежливо так ответил: \"Увижу - убью, сука.\" - и забанил.rnЕще раньше нечто похожее получил от бывшего оператора, которого тоже я трудоустроил. Но с тем понятно - работает на Эспрессо-ТВ, который выдает Нью Йорк за Симферополь. И много такого я получаю ежедневно. Они сейчас призывают бомбить Славянск. Но почему киевские журнашлюхи такие майдауны? Им-то что до Крыма и чем им Славянск в борщ насрал? Я так скажу: кыянын головного мозга - это худшая форма паразита. Они конечно не киевляне, а понаехи. В их жизненных целях реализована мечта - обосноваться в Киеве. Они все обосновавшиеся и в связи с этим считающие себя элитой и высшей расой. Они пригрели жопы и хотят сохранить такое положение. Для них, что не Киев - периферия и быдло. Именно такие и делали майдан и именно они - майдауны. Но я им вправлю мозги! Научу Родину любить!
Победа революции
Написал(а) Леонид, в 2014-04-18 05:48:15
Победа возможна если будет создан Объединенный Народный комитет Украины обеспеченый правом проводить митинги, референдумы и правами нардепов, делегируя волю народа во власть, отчитываться один раз в квартал Президенту и ВР. По сути это организация которая продолжит дело майдана на пути к победе коррупции алигархизма воровства и торговле властью,укреплению гос.сектора Создание такой структуры это Победа народа!

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл