Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

УКРАЇНА ВРЯТУЄ РОСІЙСЬКИЙ ЕТНОС

29.05.2014

Україна врятує російський етнос фото

Є тільки одна країна, де росіянин може залишитися росіянином і почувати себе вдома - це Україна.

 

 

Росія впевнено котиться в прірву диктатури й тоталітаризму й процес цей необоротний. Що ж робити тим російським людям, які залишилися людьми й не бажають прогинатися під ситуацію?
А такі є в Росії і їх не мало, мільйонів двадцять. Що їм робити? Якби їх там не було - можна було б закидати Росію бомбами й залишити на її місці величезний котлован.

Російській людині важко жити поза руським миром. Як же їм бути? Спиватися? Порядній російській людині легше спитися ніж боротися з режимом у лобову. Нормальна російська людина в силу своєї бридливості до влади, ЗАВЖДИ цурається цю владу. Що їм робити, куди подітися?

Вже сьогодні ці люди думають про еміграцію. Питання куди, куди їхати, куди бігти? Люди ці мають гарну освіту, виховані, толерантні, інтелігентні й часу в них на міркування залишилося дуже мало. Рік, два й виїжджати з Росії не буде можливості, границя буде на замку.

Є тільки одна країна, де росіянин може залишитися росіянином і почувати себе вдома - це Україна. Саме Україна є колискою російського миру. Уже сьогодні Україна повинна оголосити у весь голос про те, що вона готова прийняти російських біженців до себе й абсорбувати їх. Таким чином, Україна не просто врятує російський етнос, але й одержить пряму вигоду від цього. Росіяни які емігрують в Україну, автоматом повинні одержувати статус біженця й в'язня совісті з усіма наслідками, які випливають на міжнародному рівні.

Будь-яка російська родина, що має у власності нерухомість у Росії, продавши її, легко може побудувати собі будинок, віллу, котедж в Україні або купити квартиру в Києві або в будь-якому великому місті України. Під кінець року ціни на нерухомість у Росії різко підуть униз і почнеться стрімке знецінювання ринку нерухомості.

Росіяни прийнявши українське громадянство під кінець року будуть мати на руках європейський паспорт і зможуть вільно переміщатися у світі, діти зможуть отримувати європейську освіту в кращих європейських університетах.

Ну а найголовніше - вони зможуть жити у вільній країні, де є закони й права. Незалежні суди й зміна влади через вибори, парламентська демократія.

При такому розвиток подій, імідж України в рази зросте у світі, як країни супер-толерантної нації. Інвестиції, які потечуть рікою з російськими репатріантами в Україну викличуть будівельний бум, житловий сектор, школи, лікарні, інфраструктура і, як наслідок, спровокують реальний сектор економіки в ріст. Підйом економіки в промисловості, у приватному секторі економіки, розвиток малого й середнього бізнесу. Якщо з репатріацією росіян в Україну, кожний росіянин скине в українську економіку 55-65 тис. ЄВРО реальних грошей - Україну чекає неймовірний економічний ріст.

Що втратить російська людина покинувши Росію?

1. Обов'язок слухати стоячи в 6 ранки гімн Росії.

2. Поклонятися й молитися на Путіна.

3. Бути побитим і пограбованим бандитами й шибениками в поліцейській формі.

4. Не фінансувати війну й не стимулювати міжнародний тероризм.

5. Слухати й читати єдино вірну точку зору, не конфліктуючу з політикою партії й уряду.

Можна продовжувати цей прекрасний список непоправних втрат для російської людини, які були завойовані невтомними злочинцями з партії "шахраїв і злодіїв". Так. От тільки чи є необхідність у тому?

Що може придбати російська людина репатріювавшись в Україну?

1. Волю духу й жити не в кайданах і рабстві.

2. Вільно пересуватися по миру як громадянин вільної країни.

3. Вибирати й бути обраним в органі влади.

4. Незалежну судову систему.

5. Європейський паспорт і стати частиною вільного миру.

6. Самостійно вирішувати, які газети йому читати і яке ТВ дивитися.

7. Вільно висловлювати свою точку зору.

8. Побудувати (на виручені від продажу нерухомості в Росії) свій будинок і жити у вільній країні.

9. Молоді чоловіки працюючі в IT-сфері, програмісти, власники малого бізнесу, які ще не змогли знайти собі свою половину через відсутність мільйона на банківському рахунку, бо молоді гарні жінки не дивляться на чоловіка, якщо він не багатий - в Україні таких проблем не буде. Українські жінки найкрасивіші у світі й на чоловіка не дивляться, як на гаманець.

Землі для будівництва власного будинку в Україні завалися. Земля гарна, потопає в зелені. У західній Україні народ - це ввічливі й культурні люди. Майже немає алкоголізму й злочинності. А міста в Україні чистенькі й доглянуті, нічим не уступають західній Європі.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Статтю на ТРИБУНУ НАРОДУ надіслала Лідія Поросюк, м. Житомир.

 


  Комментарии
RSS комментарии
Написал(а) Виктор Компьютеров, в 2014-05-28 21:51:23
УКРАИНА СДОХЛА .МАЙДАН УБИЛ ЕЁ
Написал(а) 999, в 2014-05-28 21:53:38
Это неправильно, делать из Украины заповедник для исчезающих видов человеческих наций. Они в итоге расплодятся и вытеснят коренных украинцев со своих земель. Божий замысел, после вавилонского столпотворения, состоял в следующем: каждому народу свой язык и свою землю.
Написал(а) Зоя Верещак Москва, в 2014-05-28 22:32:14
свой бы этнос врятувалы...
Написал(а) Иван Квадратенков Москва, в 2014-05-29 04:59:21
Не только украина, еще израиль

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 3
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл