Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

На кого працює фейковий генерал Ярош?

01.06.2014

На кого працює фейковий генерал Ярош? фото

 

Безкарність та вседозволеність, що живиться з Кремля, грає на руку ще декому дуже впливовому в Україні!

 

 

Нещодавно хітом соцмереж став сюжет російського телеканалу ОРТ з інфографікою, на якій лідер «Правого Сектора» Дмитро Ярош нібито набрав 37% голосів на виборах, випередивши Петра Порошенка. Телеведуча зазначила, що така картинка з'явилася на сайті ЦВК всього на пару хвилин, а враховуючи, що ніхто, крім співробітників ОРТ, її не бачив, українці вирішили – фейк. У той же час, джерела агентства «Укрінформ» в СБУ стояли на своєму, нібито дана інформація – не результат помилки або технологічного збою, але наслідок спланованої і підготовленої провокації проти України… Решта російських ЗМІ з радістю підхопили цю абсурдну новину,а я, в свою чергу, раптом відчув, як Росію накриває пелевінська реальність, тягуча така, наче щільний туман…

«В ефірі одна за одною вибухають моторошні новини про те, як прем’єр-міністр України штандартен-фюрер СС Бляхер-Береза видає постанову про вилучення у селян корів, молока та яєць у жінок Донбасу, розстрілу комуністів,катування москальських попів, та все у тому ж дусі… Перед очима сплила картина про те, як патріарх Всея Русі Кирило прокидається на палатях у Київській Лаврі, відчуваючи себе повноправним власником історичного маєтку, шкрябає затерплу ногу, викликає штатного писаря Яшку та диктує звітний месседж генералу до Кремля…»

Бррррррррррр. Оговтавшись від миттєвого марення, я вкотре усвідомив всю небезпеку надуманого та фейкового прокремлівського бренду для України, про який відкрито та наполегливо попереджають навіть російські опозиціонери і про який вперто продовжують мовчати українці.

Так, днями, депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов у своєму Фейсбуці висловив думку, що підконтрольні Кремлю ЗМІ придумали і «роздмухали» міф про «Правий сектор».

За його словами: «Сумно, що міф про «Правий сектор», який придуманий від початку до кінця і роздутий кремлівськими ЗМІ, є тією основою, на якій будується зовнішня політика РФ, через нього здійснюються рокові помилки і гинуть люди. Ми реагуємо на ті загрози, які самі собі придумали. «Правий сектор» не є ні бойовою одиницею, ні реальною політичною силою. В його складі числяться лише 150-200 чоловік на усю країну. Ярош плюс Тягнибок не змогли наздогнати на виборах навіть кандидата Рабиновича! При цьому в Україні є абсолютно реальні проблеми, на які потрібно впливати Росії, а ми боремося з вітряними млинами», - написав Понамарьов.

Але в Україні епідемія переселення віртуального фейку Яроша в реальність, не зважаючи на її абсолютну неадекватність, продовжує поширюватись в реальний світ. Візитні картки «Правого сектора» розповсюджуються по всій Україні, навіть там, де Ярош ніколи не був. Його візитні картки роздаються безпосередньо на вулицях, з однією метою – доказом «звірств» «Правого сектора» на Донбасі.

Новини про його переможні баталії в гарячих точках країни заповнюють соціальні мережі, продажні ЗМІ та подекуди навіть поважні ТВ канали.

Його відданий, висококваліфікований стратег в області онлайн-боїв штандартен - фюрер СС Бляхер–Береза, вмостившись на м’якому дивані у вітальні, цілодобово строчить запаморочливі історії про те, як купка секторян перемагає умовних ворогів на Сході країни, а довірливі користувачі соціальних мереж натхненно ставлять лайки та поширюють браваду спритного єврея.

В той же час, в реальному світі купка секторнутих недоумків збирається в Житомирі та обстрілює один одного, здіймаючи ґвалт серед міста. А СБУ, замість термінового покарання затриманих під час стрілянини озброєних секторян, веде переговори з їх фейковим лідером…

До речі, натхненний ростом віртуальної популярності, ще вчора громадянин Ізраїлю, Бляхер–Береза продовжує каламутити воду в Інтернеті, запускаючи туди чергові гнівні месседжі про необхідність термінового розпуску українського парламенту, тим самим готуючи підґрунтя для чергової секторянської перевиборчої кампанії.

Виникає єдине логічне запитання: чи мають диванний генерал Ярош та його опричник Бляхер-Береза моральне, етичне та бодай юридичне право, на фоні існуючої нестабільної ситуації в країні, влаштовувати фейкові кампанії, здригаючи не лише віртуальний, але й достатньо реалістичний світ, тим самим, наражаючи на небезпеку життя мільйонів українців? Та напрошується єдиний логічний висновок про те, що їхня безкарність та вседозволеність, що живиться з Кремля, грає на руку ще декому дуже впливовому в Україні!

 

Сергій ПУПОК http://k-z.com.ua/ukrayna/30841-na-kogo-pratsyue-rejkovij-general-yarosh

 

Статтю на ТРИБУНУ НАРОДУ надіслав «Київський Культурний Трибунал» Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

 


  Комментарии
RSS комментарии
Написал(а) Иван Квадратенков, в 2014-06-01 03:10:17
вот и я давно уже подозреваю что ярош никакой не боевик а просто жидовское фуфло

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 1
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл