Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

АРМІЙЦІ! ВОНИ ЗРОБЛЯТЬ ВАС ЦАПАМИ ВІДБУВАЙЛАМИ

29.09.2014

АРМІЙЦІ! ВОНИ ЗРОБЛЯТЬ ВАС ЦАПАМИ ВІДБУВАЙЛАМИ фото

 

Яценюк: Це не ми розстріляли Донбас... Київські лідери намагаються всю відповідальність за розв'язану ними війну проти своїх громадян на сході України, звалити на армію.

 

 

 

Разюча мімікрія відбулася із главою партії війни й прем'єром по сумісництву Арсенієм Яценюком: ще вчора він вимагав уведення воєнного стану на Донбасі, скасування виборів і повного зачищення Донецької й Луганської областей, а сьогодні, виступаючи на засіданні ООН, зробив вигляд, що до роздертого й политого кров'ю сходу України, влада ніякого відношення не має.

«Влада в Києві не віддавала своїм збройним силам наказу про застосування зброї проти цивільних осіб на сході країни». З таким затвердженням виступив 24 вересня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у Нью-Йоркській Раді по міжнародних відносинах.

Так, відповідаючи на запитання представниці правозахисної організації Human Right Watch про те, чому Україна застосовує артилерію й іншу зброю проти цивільних осіб на Сході країни, Яценюк сказав, що "армії такого наказу не давали".

Мабуть вона так, зі своєї ініціативи.

Він також затверджував, що українська влада "готова почати розслідування, якщо в когось є інформація про подібні випадки" - направляти наявні в них докази владі в Києві для проведення розслідування.

Інакше кажучи, прем'єр підтвердив, що влада вже нічого не контролює, навіть армію, яка творить, що прагне. Прагне - бомбить Луганськ, прагне - в Іловайський котел закопується.

Судячи зі слів саєнтолога, влада Києва нічого не могла поробити з армійською сваволею, і змушена була мовчачи спостерігати, як ЗСУ «кришать» мирних жителів, убивають дітей, підривають шахти й мости. Природно, 65% військової техніки теж угробила бездарна й безконтрольна армія. На совісті генералів МО й Генштабу більш 3.500 офіційно загиблих й 1.500 зниклих безвісти солдатів. Про втрати серед простих громадян я й не говорю…

Цікавий поворот, правда? Після нього відразу видно, що верховний головнокомандуючий - або свідомий убивця або непрацездатний імпотент. І за те й за інше покладається імпічмент у вигляді розстрілу.

Не менш цікаво, що заява про непричетність до військових злочинів з вуст Яценюка пролунало саме в США, а не в Брюсселі, наприклад. Це означає, що американські хазяї наказали своїм маріонеткам озвучити тези про непричетність київської влади до вбивств і все звалити на некерованих генералів з Міноборони.

Спочатку Порошенко, який за три дні до прем'єра мотався в Штати, відкрито послали, заявивши, що на військову допомогу й вступ у НАТО Україна може не розраховувати. А тепер, для закріплення матеріалу і Яценюкові пояснили: треба робити вигляд, що ніякого відношення до військових злочинів на сході України, організатори лютневого перевороту не причетні. Більше того, готові активно допомагати розслідуванні таких злочинів: якщо звичайно, найдуться свідки й очевидці. Тобто українська влада такої інформації не має? У них ще й квадратно-гніздової склероз.

Ех, от є ж люди, які вміють позбуватися від совісті так якісно, що навіть місця, де вона була, не знайти. Втім, нічого дивного, поведінка Яценюка – це дзеркальне відбиття майданних подій, коли самі ж організатори перевороту розстріляли «Небесну сотню» зі снайперської гвинтівки депутата Пашинского, а потім обвинуватили в убивствах мирних активістів особисто Януковича й главу його МВС Захарченко.

Михайло Сурженко, м. Київ.

 


  Ваш комментарий будет первым
RSS комментарии

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 3
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл