Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

ГРОМАДСЬКІСТЬ НЕ ПОВИННА БУТИ «МАРІОНЕТКАМИ» ДЛЯ МЕРА - ВІТАЛІЙ ПАВЛИК

15.03.2015

ГРОМАДСЬКІСТЬ НЕ ПОВИННА БУТИ «МАРІОНЕТКАМИ» ДЛЯ МЕРА - ВІТАЛІЙ ПАВЛИК фото

 

Аби припинити цю ганебну практику Віталій Павлик підготував і пропонує винести на розгляд Київради проект рішення...

 

 

Представники громадськості повинні отримати квоту не менше 30% у кожному колегіальному органі міської влади. На цьому наполягає голова фракції «Демократична партія України» Віталій Павлик.

Депутат підкреслює, що наразі відкритість міської влади, а зокрема і залучення громадськості до діяльності виконавчого органу, продовжує носити декларативний характер. За його словами, мер тільки робить вигляд, що залучає активних киян до співпраці, а насправді кандидатури продовжують погоджуватися кулуарно.

Аби припинити цю ганебну практику Віталій Павлик підготував і пропонує винести на розгляд Київради проект рішення «Про додаткові заходи щодо залучення громадськості до роботи колегіальних органів, що утворюються Київським міським головою, виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією)».

«Головна мета в тому, щоб до складу будь-якого колегіального органу влади входили представники громадськості, і їх було не менше третини. Кандидатури цих осіб можуть направляти громадяни, підприємства, установи, організації, депутатський корпус. Після цього всі подані пропозиції в обов’язковому порядку повинні бути висвітлені на сайті КМДА, і лише з їх числа міський голова чи посадовці КМДА формують персональний склад колегіальних органів. В такий спосіб ми зможемо забезпечити істину прозорість роботи міської влади і неупередженість представників громадськості», - пояснює Віталій Павлик.

Нагадаємо, наприкінці листопада 2014 року мер В. Кличко своїм розпорядженням утворив комісію з питань розміщення тимчасових споруд (МАФів), а у грудні робочу групу з питань протидії корупції у закладах охорони здоров'я. Обидва цих органи покликані вирішувати актуальні та непрості завдання, однак першопочатково до складу ні комісії, ні групи не увійшло жодного представника громадськості.

Вважаючи таку практику вкрай неправильною, Віталій Павлик скерував на ім’я мера кілька відповідних депутатських запитів. І хоча упущення формально було виправлено: до складу цих органів увійшли відповідні представники громадськості, проте відбулося це в «ручному режимі» - їхні кандидатури не були заздалегідь представлені широкому загалу.

Прес-служба Демократичної Партії України 066-217-28-48.

 


  Ваш комментарий будет первым
RSS комментарии

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 1
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл