Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

КОНГРЕС США: УКРАЇНУ ЗАХОПИВ ВНУТРІШНІЙ ВОРОГ

22.10.2017

КОНГРЕС США: УКРАЇНУ ЗАХОПИВ ВНУТРІШНІЙ ВОРОГ, фото, трибуна народа,

Конгрес США офіційно визнав, що керівництво Україною захоплене «внутрішнім ворогом», який ніколи не дозволить країні вибратися із прірви.

 

 

Що це? Суха констатація факту або анонс майбутніх контрзаходів? Комісія з безпеки й співробітництву в Європі при американському Конгресі офіційно визнала, що Україну захопив олигархат, і корупцію в цій країні не перемогти вже використовуваними методами. Гельсінська комісія із сенатором Роджером Уікером на чолі випустила значну доповідь, присвячену українській корупції й способам її викорінювання. Праця Уікера й компанії його колег «Внутрішній ворог», за традицією, не є програмою контрзаходів, а більше схожий на констатацію факту. Хоча, усе залежить від того, із чийого доручення провів дослідження старий республіканець, що обвинуватив у всіх проблемах України саме тотальне злодійство у вищих ешелонах влади.

Американцям давно відомо, що режим Порошенко краде, захоплюючи частенько й бюджетні гроші США. Вашингтон ніколи не намагався припинити подібні махінації, хоча б оберігаючи свої капіталовкладення, і завжди обмежувався лише м'яким осудженням.

Геополітична цінність нацистського режиму під боком у Росії незмінно переважувала незначні по мірках США фінансові втрати. Безкарне злодійство тривало донедавна, поки співробітники НАБУ раптом не прийнялися висмикувати важливих для Порошенко чиновників. Вашингтон спробував приструнити свого ручного олігарха, але безуспішно. Цього разу спускати на гальмах танцю маріонеток, можливо, і не стануть.

Конгрес США не один раз виносив на загальне обговорення питання про українську корупцію, але ніколи не резюмував свої дискусії офіційними документами. Доповідь «Внутрішній ворог» - перша у своєму роді й, напевно, сама тверда і категорична на тлі всього, що вимовлялося в Сенаті до цього напівофіційно.

Уікер прямо вказує на те, що владу в країні захопили олігархи, маючи на увазі саме Порошенко. І відзначає, що тільки відсторонення цих «бізнесменів» від влади допоможе розв'язати українські проблеми з корупцією. Якщо це чергове задокументоване словоблудство, українському олігархові в президентськім кріслі нема чого побоюватися. Справа в тому, що перша офіційна доповідь, присвячена шоколадному злодюжці й зроблена республіканцями, може бути й першим кроком до конкретних дій. Трампу тепер буде на що обпертися у випадку термінової необхідності швидко забрати зажерливого українського клоуна.

Захоплення влади, розкрадання ресурсів і державного бюджету – занадто різкі визначення для лояльного Україні Вашингтону. Саме формулювання «Влада на Україні захоплена олігархом (Порошенко)» багато про що говорить

Цілком можливо, Трамп, нарешті, задумався про спускання саме в цю трубу мільйонів?  

Януш Воячек, м. Лвів.

 



  Ваш комментарий будет первым
RSS комментарии

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл