Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

ПОРОШЕНКО ПОЧНЕ ДО 7 ЛИСТОПАДА ВІЙНУ НА ДОНБАСІ

01.11.2017

Порошенко почне до 7 листопада війну на Донбасі, фото, трибуна народа,

Можна сказати, що Порошенка поставили перед ультиматумом...

 

 

Публічне обговорення незапланованого відвідування спецпредставником США по Україні Куртом Волкером Києва 27.10.17 не відповідає на одне питання: чим воно було викликано? Відповідь напрошується взагалі єдина: була якась невідкладна справа. І що термінового було в цьому візиті? Волкер приїжджав розбиратися в тому, що відбувається в Києві в Раді? На місці, так сказати, оскільки посольство США в Києві й два поверхи ЦРУ в СБУ не на місці? Але ж навіщо Волкер приїжджав?…

Помітимо, що Курт Волкер наніс візит у Київ майже відразу після виступу Володимира Путіна в Сочі на «Валдайському клубі», де він зробив, можна сказати, програмну заяву по Україні й Донбасу. Путін сказав, що «Росії потрібна дружня Україна», і Росія не допустить введення наці-формувань на Донбас, різанини на Донбасі; відповідальність за те, що відбувається лежить на Європі: «Сьогоднішня ситуація – це результат неконституційного збройного захоплення влади на Україні, і Європа в цьому винувата, тому що підтримала цей терор». Тобто побічно Путін назвав київську владу терористичною. І не згадав взагалі про США. Ці путінські тези неприйнятні для бандерівської влади, і можливо, налякали когось у Києві.

Волкер робить у Києві прямо протилежні Путіну заяви, по всіх пунктах. Він заявляє, що «Україна стала більш згуртованої, більш націоналістичною, більш антиросійською, більш орієнтованою на Захід, і провину за це покладає на Росію, яка "зробила агресію й окупує Донбас", миротворча ж операція повинна відновити цілісність цієї націоналістичної України, тобто повинна віддати Донбас на сваволю бандерівським нацистам. Волкер повністю підтримав «партію війни» у Верховній раді. "Яких-небудь рекомендацій від Курта Волкера не було, він розуміє логіку дій українських парламентаріїв",- відзначила голова комітету з іноземних справ Ганна Гопко.

Виходить, Волкер терміново прилетів у Київ, щоб зробити антипутінські й антиросійські випади, по факту. Російська політична еліта сприйняла це саме так: Косачьов і Пушков назвали Волкера спецом по зриву Мінських угод, в основу яких лягли, нагадаємо, путінські наробітки. Глава МЗС Сергій Лавров назвав київські заяви Волкера планом по «окупації Донбасу».

Ці факти говорять, що саміт Волкер – Сурков закінчився повним провалом, його продовження й сама необхідність – під великим сумнівом. По суті, Волкер проводить політику свого колишнього патрона Джона Маккейна по «глобальному стримуванню Росії» шляхом розпалення війни на Донбасі: цей «миротворець» не утомлюється повторювати про необхідність поставок зброї на Україну, паралельно з демагогією про миротворчу місію на Донбасі, і – у піку Путіну? - не згадує взагалі про роль Європи в цій місії.

У такому світлі, заяви Волкера про резолюцію Радбезу ООН по миротворчій місії на Донбасі до Нового року – це просто пил в очі, тут може мати сенс тільки дата: Волкеру в компанії з Маккейном потрібно чомусь війна на Донбасі до Нового року. Щоб завдати удару по майбутніх президентських виборах у Росії?

Адже, говорячи про поставки зброї на Україну, Волкер зовсім не блефує: у Вашингтоні вже підготовлений пакет документів для поставок зброї бандерівському режиму, залишилося одержати підпис президента Дональда Трампа. Щоб президент його підписав, Маккейну й Волкеру потрібний відповідний привід, яким може стати поновлення війни на Донбасі.

Якщо саме зараз ВСУ загострять ситуацію на Донбасі, а зробити це можна тільки якою-небудь серйозною наступальною операцією, Маккейн із Конгресом зможуть надавити на Трампа, і він підпише пакет документів про поставки зброї, «у зв’язку агресії, яку відновила Москва». Світові фейк-ЗМІ доведуть це своєю брехнею, антиросійська кампанія в США сприйме її без доказів. Трампу буде важко не підписати цей антиросійський пакет документів, враховуючи під яким тиском він уже перебуває.

Таким чином, Волкер виконає давнє бажання Маккейна про поставки зброї на Україну, і поновлення війни на Донбасі. Питання про строки нападу на Донбас відкриває терміновість візиту Волкера в Київ, не токмо ж заради публічної відповіді Путіну він приїжджав?

Можна припустити, що Волкер поставив Порошенко перед простою дилемою: або він починає війну на Донбасі й одержує «оборонну зброю», або його агент Саакашвілі почне давно анонсовану операцію по «виносу козла». Саакашвілі синхронно з візитом Волкера заявив на своєму майдані: «7 листопада даю останній раз їм прийняти наші вимоги. Ми не можемо стояти тут вічно». (7 листопада - перший сесійний день Верховної ради). Бойовик «Правого сектору» Сивий був більш конкретний: «Ми починаємо АТО проти Порошенко й усієї неукраїнської влади. Усе буде спалено або блоковане».

Тут бандерівські політологи і їх друзі дружно говорять про абсурдність цього майдану в 200 бойовиків. Однак, уже два тижні з ним нічого не може зробити верховний головнокомандуючий Порошенко. Тому що це зовсім не майдан, а скоріше спецоперація, на думку Михайла Погребинского, яку прикриває сам Волкер і американське посольство, якої потурає наці-міністр Арсен Аваков. Це акція по залякуванню Порошенка й усієї його «неукраїнської влади», їх уже ворогами народу називають! Однак, Арсен Аваков оголошує Михомайдан «мотлохом» і під цим приводом знімає з нього поліцейське оточення! Взагалі, цим він дає сивим спосіб пронести зброю прямо до Верховної ради, разом з підкріпленням бойовиків…

Майдан Саакашвілі є тільки видимою частиною спецоперації проти Порошенко, і те, що він нічого не може поробити із жменькою бойовиків, говорить про можливості путчистів які стлять за ними. Зробити переворот і удержати владу на Україні може сьогодні тільки шеф МВС і наці-бойовиків «Азова» Арсен Аваков, який веде Саакашвілі від самої границі, привів під Верховну раду разом з батальйоном «Донбас», і от зняв поліцейське оточення.

Найближчий соратник Авакова пастор РНБО Турчинов у Раді призвав Порошенко видати указ про введення ВСУ на Донбас. За ними стоять і Тимошенко, і Садовий, і Наливайченко, і Найєм з Луценко, і олігарх Коломойський - усі вони, так чи інакше, засвітилися поруч із Саакашвілі, і відійшли в тінь. Дають можливість Порошенко прийняти правильне рішення. Власне, це і є верхівка нового путчу, готова зірватися з повідця за наказом Курта Волкера. Ці люди можуть взяти й удержати владу, і виразити претензії на легітимність, і почати війну на Донбасі. Пастор Турчинов просто проситься знову на роль виконуючого обов'язки президента України.

Фактично, вже призначена дата початку путчу, її оголосив Саакашвілі – 7 листопада, або Порошенко почне до 7 листопада війну на Донбасі. Тоді майдан Саакашвілі під Радою й сам путч втрачають актуальність, на якийсь час. У кожному разі для Порошенко це війна: або на Донбасі, або в Києві, а не міфічна миротворча операція. Як говориться, не вірте Волкерам, що про мир говорять.

СММ ОБСЄ в особі Олександра Хуга заявило днями, що «ескалація на Донбасі неминуча». Однак, чи виллється вона в наступальну операцію ВСУ? Начальник Генштабу Віктор Муженко лякає громадськість великими втратами, аж до своєї відставки. Пастор Турчинов завбачливо пропонував зняти Муженко з посади за вибухи військових складів у Калинівці. Так що поведінку ВСУ прогнозувати складно, як і відповідь Збройних сил Новоросії.

Можна сказати, що Порошенка поставили перед ультиматумом: «Козлити не можна помилувати», і поки пропонують самому поставити в ньому кому, до 7 листопада.

Януш Воячек, м. Львів.

 

 

 


  Ваш комментарий будет первым
RSS комментарии

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 1
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл