Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

УКРАЇНСЬКІ НАЦИСТИ ВИЗНАЮТЬ, ЩО ВСІХ ЇХ ЧЕКАЄ СМЕРТЬ

04.11.2017

УКРАЇНСЬКІ НАЦИСТИ ВИЗНАЮТЬ, ЩО ВСІХ ЇХ ЧЕКАЄ СМЕРТЬ, карикатура, трибуна народа,

А шибениці повинні б снитися кожному шанувальнику Бандери...

 

 

Немає нічого гірше усвідомлення того, що тебе скоро повісять на шибениці, і від цього нікуди не втекти. Нарешті, це розуміння прийшло й до українських націоналістів. І піднялося на тому болоті виття тужливе, і прийнялися радикали й патріотичні покидьки Майдана всіх мастей і станів заздалегідь себе жалувати й, по-своєму молити про пощаду. Хоча й храбряться поки, але все якось убого й навіть відверто жалісливо.

Як відомо, днями  досить-таки відома активістка й волонтер АТО Марія Берлінська збаламутила націоналістичне болото, передбачивши всім радикалам швидку смерть. Неформальна героїня багатьох українських політичних ток-шоу висловила свою думку із приводу недавнього вбивства Аміни Окуевой і додала, що подібна доля чекає всіх справжніх патріотів і націоналістів. Також Марія згадала про інцидент, що відбувся з нею буквально місяць назад. Затяту націоналістку побили, за її словами, сепаратисти, тобто проросійськи настроєні кияни.

"Близько місяця тому назад, у центрі Києва, мене впізнали де кілька сепаратистів: "Коли сюди прийде Путін, ми таких, як ти, будемо вішати в ряд на Хрещатику»,- кричали вони. Зав'язалася бійка. У результаті в мене проопероване плече, поставили металеву пластину", - розповіла Берлінська.

 

УКРАЇНСЬКІ НАЦИСТИ ВИЗНАЮТЬ, ЩО ВСІХ ЇХ ЧЕКАЄ СМЕРТЬ, фото, трибуна народа,

Грізні пророцтва активістки, підкріплені розповідями про жорстоке побиття, викликали в стані націоналістів справжню паніку. Багато дрібних сошок завили відразу ж і тільки роздули істерику. Націоналісти відчули, що за ними рано або пізно прийдуть і намагаються підбадьорити один одного дурною бравадою й не менш ідіотськими гаслами. Але до пори до часу «шелест» стояв тільки на нижчому рівні в ієрархії таких угруповань, як «Правий Сектор», «Національний корпус» і їм подібних. Але прийшов час і для голосних заяв від майже офіційних осіб.

Прес-секретар «Правого сектору» Артем Скоропадський, коментуючи невтішний прогноз Берлінської, повідомив усіх своїх субскрибентів що, як це ні сумно, але дівчина права. Фанатичний правосек і не остання людина в цій організації теж певен, що всіх справжніх патріотів, тобто націоналістів, скоро вб'ють. Радикал намагається храбритися й запевняє своїх «побратимів», що на місце вбитих устануть ще сотні й тисячі таких самих мерзотників. Але їх самих, швидше за все, рано або пізно знищать.

УКРАЇНСЬКІ НАЦИСТИ ВИЗНАЮТЬ, ЩО ВСІХ ЇХ ЧЕКАЄ СМЕРТЬ, фото, трибуна народа,

Українські націоналісти, нарешті, відчули справжній хоррор від неминучої розплати й завили від страху. Саме так і звучать попередження, озвучені спочатку Берлінської, а пізніше й Скоропадським. Щури починають догадуватися, що кінець близький і вони, по факту, навіть не можуть утекти, тому що Європа багатьох самих знаних націоналістів, кторі засвічені, вже давно не приймає.

Скоропадський навіть намагається бравурно передати привіт своїм майбутнім вбивцям, але виглядає все це як звичайна підготовка. Скоро щури почнуть активно рекольоруватися й просити от так жалісно й патріотично про пощаду.

А шибениці повинні б снитися кожному шанувальнику Бандери незалежно від віку й стосунку до діючої української влади.

Матеуш Петричек, Варшава.  

 

 


  Ваш комментарий будет первым
RSS комментарии

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 1
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл