Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

А у нас на Украине?!

19.09.2009

Фото «Голова Гонгадзе» вже стала історичним словосполученням для України, як «…череп бідного Йорика…» для Англії.Тіло загиблого журналіста знайшли. Виконавцям-міліціонерам суд виніс обвинувачення, а замовників знає уся країна. Колишній Президент України Льоня Кучма чи, як його називало БІ-БІ-СІ – «Кучмангей», разом з своїми прибічниками теж при Владі, замовив вбивство багатьох політичних лідерів, які у той час  йому "заважали". Є записи майора Мельниченко. Все ясно. З "самогубством" Міністра МВС Кравченко самознищився чи знищився головний свідок злочину. Але залишилися інші - не прямі! Так чому ж зволікає Генеральна Прокуратура України оприлюдненням замовника /ків/? А може хтось шантажує нашого Генпрокурора і його замісників??

 

Український народ, я впевнений, практично увесь стане на захист цієї юридичної структури держави! І чому саме «голова Гонгадзе», а не смерть дійсно політичного лідера і першого претендента на Президентську посаду Голову РУХу України В’ячеслава Чорновола чи Українця Гетьмана, яких теж, вважається,  вбили по замовленню Льоні Кучми, стало "прислів’ям"  засобів масової інформації?! А може людям, які "сиділи" у Влади в ті часи і зараз при Владі, зовсім не потрібні прізвища замовників;  їх Вони і так знають?!  "Права" рука вчинює, а "ліва" – прикриває!

І підписала вже Україна усі газові і нафтові міжнародні договори по усім світовим цінам та вже будує, ремонтує , перебудовує газопроводи і нафтопроводи «з любов’ю у серці». Та все одно ці питання безперервно з’являються на шпальтах газет і журналів, на екранах телевізорів і в Інтернеті. Навіщо? А може для того, щоб приховати головну проблему сучасного життя -  масштаби економічної кризи на Україні, т. є відсутність грошей у незахищених верств населення: багатодітних матерів, інвалідів, людей похилого перед пенсійного і пенсійного віку та т.д. Керівництво Держави  намагається приховати за інформацією про світові проблеми, міжнародними відносинами, дипломатичними негараздами/некваліфікована робота Кабміну/, повсякденні проблеми фізичного виживання Слов'ян-Українців в умовах капіталізму!

У жидів є – Сохнут, у татар є – Меджлі, у народів Закавказзя теж щось,  і т.д., і т.п. А що є в НАС Слов'ян-Українців окрім гасла: «Партии наш рулевой!/рос/??? Хто може фактично зараз на Україні захистити від ХОЛОКОСТУ/нищення/ руками «жидовського комінтерну» Слов'ян-Українців?! Що МИ сьогодні фактично маємо: Голову Верховної Ради, Президента, Голову Кабміну та корумповані юридичні структури України? Хіба вони нас захищають? Тільки непохитна віра у Бога та працездатність дають НАМ сили для існування та просування технічного прогресу у ці важкі часи! Безробіття, знищення культурної спадщини та цінностей, зростання цін, падіння народжуваності і т.д., і т.п. Ці ПРОБЛЕМИ необхідно вирішувати сьогодні і негайно!

Черговий раз письмово звернувся з листом-заявою від 24 серпня 2009 року до Генерального прокурора України з проблемою вже Державного значення. У свої 58 років, знаходячись на обліку в Центрі зайнятості, як безробітний, зштовхнувся з фактом пограбування Держави України. Бюджетні безготівкові гроші перетворюються у Центрах зайнятості Дніпропетровської області у готівкові гроші з допомогою приватних фірм і ідуть у  "кишеню" людей, яким вони по Закону не належать. Страждають інваліди, матері з малолітніми дітьми, молодь, яка отримала початкову освіту, але не має можливості отримати іншу/а це ще діти/, люди перед пенсійного віку та інші – ті до яких ці  гроші не доходять, хоч по праву належать.

За моє багаторічне чесне життя у пошуках Правди законодавчим шляхом, а я усе роблю законодавче, мене обкрадають, незаконно намагаються позбавити допомоги по безробіттю, не надають роботи за фахом чи пропонують не оплачувану роботу, то є, хочуть перетворити на раба. Позбавлення матеріальної грошової підтримки людини – є ніщо інше, як фізичне знищення, бо в умовах капіталістичного строю гроші, це головний життєвий показник існування, немає грошей і людина може померти голодною смертю! Мабуть цей «жидовський комінтерн» знову намагається утворити  "Голодомор" на Україні!?

Попередні мої звернення до Ген. прокурора Медведько залишилися без позитивного рішення. Тоді приватна організація м. Дніпропетровська вкрала мою заробітну плату. Прокуратура визнала цей факт та гроші мені не повернули. Вважаю, що за ХАБАР Прокуратура "прикрила" цю справу! Якщо ж я помиляюсь і гроші все ж отримаю, то попрошу пробачення у цієї Державної юридичної служби. Тільки, рахую, то були маленькі крихітки з "ПИРОГА - ХАБАРА" Прокурору. А зараз, коли мова іде  про "відмивання" грошей з державного Бюджету – це вже дуже великий шматок того самого "ПИРОГА-ХАБАРА" для Прокурора України! Чи відреагує позитивно на мою заяву зараз Генеральна Прокуратура України, а може, просто, "З'ЇСТЬ" той "ПЕРІГ"?!

Міністерство праці та соціальної політики України – це велике «гніздо» можливостей зловживань з державними бюджетними коштами. Допомога по безробіттю та дотації соціально не захищеним верствам населення – це благодійність чи меценатство Держави для своїх Громадян, які у своїй основній масі зараз перебувають у стані потребуючому допомоги. Молодь після 18 років з своїми фізичними можливостями, здоров’ям,  силою, напругою, енергією може сама собі прокласти шлях у життя. А до 16 та після 58 років таких фізичних, моральних, духовних та розумових можливостей чи ще немає, чи вже не вистачає, не кажучи про інвалідів! Не допомагати таким людям, або грабувати їх -  ЗЛОЧИН проти ДЕРЖАВИ УКРАЇНИ і нагадує часи НАЦИЗМУ з його методами знищення фізично неповноцінних людей!! І скільки житиму, а осталось може і не дуже багато /хвороб вистачає/,  я буду підтримувати цих людей та захищати їх інтереси, юридичні права на шляху існування і побудови Добробуту, бо я сам такий же, як ВОНИ!!!

23 серпня 2009 року у парку Глоби /Чкалова/ м. Дніпропетровська  відбулося урочисте святкування  "Дня Прапора". На святі були присутні майже усі перші особи керівництва Дніпропетровської області, як адміністративних, так і юридичних структур на чолі з Губернатором п. Бондар В.В.Чомусь Прокурор області прислав замісника, то я не в претензії. Може захворів, а може розглядав мої заяви ретельно. Весь захід добре охоронявся. У кожному куточку парка, алеях та  під кущами були працівники міліції у чудовому святковому вбранні /форма в них зараз дійсно гарна/. Навіть кінна міліція була на двох конях /чи кобилах/ сірих "у яблуках". Красиво, вражає!

Усе пройшло "ПО-ДОМАШНЬОМУ". Спочатку /а може в іншій послідовності/ зробив промову Голова Облдержадміністрації, потім оголосили про присутність В. О. Голови Дніпропетровської Облради п. Лазаренко І.І. Того самого рідного брата Павла Лазаренко /а може збіг?/, який накрав у Українського Народу грошей, а потім емігрував у США. Часом ходили чутки, що після засудження у Сполучених Штатах Лазаренко повернеться на Україну у рідну хату на станції Сухачівка, навіть почали будувати ПРИЧАЛ на  р. Дніпро в районі селища Таромське для океанської Пашиної яхти. Причал не добудували, бо п. Лазаренко не повернувся! Йому інкримінували ще декілька злочинів у США, країнах Європи та і українські юридичні структури до нього "не байдужі", а може вода у басейнах Лос-Анджелеса чи Сан-Франциска тепліша, ніж у р. Дніпро? Та факт – є факт! Я розумію, що брат за брата не відповідає, тому, мабуть, Іван Іванович вже так "МІЦНО ПРИЧАЛИВ" до Дніпропетровської Облради!

Також на святкуванні відбулося урочисте нагородження почесними грамотами Президента /чи Кабміну/. Серед нагороджених був Голова Міськради м. Дніпродзержинська  Я. Корчевський, той самий, який відкрив у 2009 році першу побудовану на Україні Синагогу. Але для цього йому знадобилося ЗНИЩИТИ побудований на цьому місці Палац культури «Дом вчителів» - центр науки, культури та освіти Українського словянського народу! Багато поколінь українських дітей, молоді, інтелігенції у цьому центрі духовного відродження української культури, вже колишньому «Домі вчителів», отримували знання національного мистецтва, фолькльору та т.д., у працюючих гуртках та студіях, і я серед них теж. Зараз – це центр жидовської духовної культури чи, просто, «ІУДЕ»! Гасло «жидовського комінтерну»: "Весь мир до основанья мы разрушим…/рос./" втілюється у життя і зараз!? На урочистому відкритті синагоги Мер м. Дніпродзержинська особисто вручив равінам з усьго світу подарунки. Вони були куплені за гроші Дніпродзержинської Громади у тих самих жидовських фірмах. І гроші І подарунки /а може тільки гроші?!/ поїхали в Ізраіль. Так за що ж керівництво Держави нагородило Голову Міськради Я. Корчевського? За перетворення слов'янської незалежної Держави України у колонію Ізраїлю?? І я, як учасник Дніпродзержинської міської Громади, хочу спитати у Податкової служби м. Дніпродзержинська: "Які податки сплачує синагога у Бюджет України за користування ділянкою землі у центрі міста?!". У нас не колонія Ізраїлю з столицею у Москві, а ВіЛЬНА, САМОСТІЙНА,  НЕЗАЛЕЖНА ДЕРЖАВА УКРАЇНА!!!

На святі у парку Глоби відбувся і військовий парад військ МВС, міліцейської академії і т.д. Непогано. Тільки на мій розсуд бракувало глядачів. "ПЯТЬ", а зі мною "ШІСТЬ" чи може трішки більше мешканців м. Дніпропетровська були присутні на святкуванні. Особисто я потрапив туди випадково. Може не вистачило рекламної інформації, не отримую дніпропетровську місцеву пресу, а може було ще рано і люди проспали. З великим запізненням приєднався до зборів представник «КУН» з стягом, а прапора «Батьківщини» я так і не побачив, мабуть, Ю.Тимошенко об’єднала цю подію з Днем Незалежності 24 серпня 2009р.?

Після закінчення урочистої частини, там же на відкритій естраді відбувся концерт молоді Дніпропетровщини. Молоді хлопці та дівчата виконували Українські пісні на нашій рідній мові у такому аранжуванні і інтерпретаціях, що мене це приємно вразило. А мене дуже важко здивувати. Не вмерла, а розквітає національна молодіжна культура і мистецтво на Придніпров’ї! Ця подія нагадала випадок 1991р., коли після проголошення Незалежності Держави України я пофарбував свій балкон у жовто-блакитний колір, під наш прапор. Якщо б, просто, вивісив стяг, то його б вкрали і знищили. А під балконом скопав землю і засіяв її квітами. Та «жидовський комінтерн» цілу добу вдень та вночі толочив і утрамбував землю до стану асфальту. Тільки на наступний рік все одно це місце було зеленим від трави. Рослини знайшли шлях до сонця! Так І наша Українська Слов’янська молодь, скільки б її не одурювали, не "вбивали" химерні ідеї у юні голови, все одно знайде єдиний вірний шлях до нашої Української культури, мови, менталітету! Бо це у крові Українського Слов’янського Народу – вікова ЛЮБОВ до усього Українського: до КРАЇНИ, до ВОЛІ, до ПРАВДИ!! МАТИ ПРИРОДУ ОДУРИТИ НЕ МОЖНА!!! І враховуючи це останнє дійство, вважаю, в цілому «сімейні посиділки» присвячені Дню Прапора у м. Дніпропетровську вдалися.

А у  м. Дніпродзержинську 24 серпня 2009 р. на День Незалежності України, як завжди, нічого цікавого не відбулося. Маса громадян міста прийшли у Центральний парк культури та відпочинку на правому берегу р. Дніпро та у найближчі кафе і "півнушки". Майже кожний купив собі пляшку "вонючого пійла" під назвою пиво, а деякі чогось і міцніше та випили. А  при кінці дня, разом з темнотою, відбувся невеличкий феєрверк. Ось так захід під назвою: «святкування Дня Незалежності України» відбувся у нашому колишньому "селі Кам'янському". Усе, як  колись, було виконано: «Вина и зрелищь для народа /рос./!» Ось гасло центру вся Русі «жидовського комінтерну» м. Дніпродзержинську завжди було і зараз є головним?!

Тільки Дніпропетровська область – це ще не уся Україна. 18 /вісімнадцяту/ річницю нашої Незалежної Держави України дійсно відсвяткував Український Народ! І на Майдані Незалежності у м. Києві, і на дитячому фестивалі «Чорноморські ігри» у м. Складовську і у багатьох, багатьох містах та районах ВЕЛИКОЇ ДЕРЖАВИ УКРАЇНИ свято ВІДБУЛОСЯ! Усе у цьому світі взаємопов’язано!! Будуть ще 19, 20, 21 і …безліч річниць нашої навіки ВІЛЬНОЇ НЕЗАЛЕЖНОЇ ДЕРЖАВИ УКРАЇНИ!!!

Серпень - вересень 2009 р. І. Швед для Трибуны Народа.

 


  Ваш комментарий будет первым
RSS комментарии

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл