Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

Державний рекет?

15.09.2010
НФПУ логотип

Знову про здравниці Криму

 

Наміри депутатів Верховної Ради Криму захопити профспілкове майно є виявом державного рекету, який політики всіх кольорів послідовно застосовують до майна, що належить всім членам профспілок, - заявляє Голова Національного форуму профспілок України Мирослав Якібчук, коментуючи проект рішення, за яким у Федерації профспілок України в комунальну власність відберуть землю під санаторіями у Автономній Республіці Крим.

«Справжній намір кримських політиків полягає не лише у тому, щоб грубо забрати чуже майно, а й у тому, аби позбавити профспілки економічної і громадянської самостійності, - переконаний Якібчук. - Адже жодній владі не вигідні недержавні організації, які мають власну економічну базу для незалежної діяльності».

У НФПУ також переконані, що наміри депутатів позбавити Федерацію «спокуси розпоряджатися землею під приводом «оренди» і «реконструкції» санаторних об'єктів» є порожніми деклараціями, оскільки жодних гарантій того, що земля працюватиме на людей праці після передачі її у комунальну власність немає, оскільки рівень корупції у земельній сфері в Криму є одним із найвищих в Україні.

«Ми підтримуємо керівництво ФПУ у принциповому ставленні до заборони відчуження профспілкового майна, - заявляє Мирослав Якібчук. - Наша послідовна позиція завжди була у тому, аби профспілковими активами керував Фонд профспілкового майна, який би управлявся всіма профспілками, без втручання політиків».

Національний форум профспілок України є другою за чисельністю організацією, і об’єднує в своїх лавах 19 всеукраїнських профспілок.

Пресс-служба НФПУ Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script для

ТРИБУНЫ НАРОДА



  Комментарии
RSS комментарии
Вопросы вместо ответов на вопросы
Написал(а) Боровой, в 2010-09-15 09:16:42
Как то неудобно получается, уходить в сторону от главного вопроса. Опять никто ничего не крал. Опять виновато обезличенное государство. Стоян не при чем. А у ФПУ - кроме принципового ставлення -0. Виноваты политики, а профсоюзы вне политики? Вопрос у статье стоит не о том кто своровал и как награбленное делят, а о том кто это допустил. Не думаю, что у автора было желание поработать на имидж ФПУ, скорей наоборот. Очередной раз хотят поделить то, что неправильно \"лежит\" - мы, волею случая и подсказываем ИМ, где они недоглядели и что бы еще скомуниздить у народа. Чтобы и эта наша собственность - стала чьей-то частной (неприкосновенной)

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 6
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл