Трибуна Народа

СВОБОДА СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ!

 Ваша реклама на нашем сайте

КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРУЕТ, А ТРИБУНА НАРОДА РЕАЛИЗУЕТ ПРАВО НА СВОБОДУ СЛОВА ДЛЯ ВСЕХ, А НЕ ТОЛЬКО ДЛЯ ХОЗЯЕВ СМИ

Навигация
Главная
Новости
Статьи
Народный журналист
Народ о законах
Религия
Без политики

ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА

Погода, Новости, загрузка...
 
Главная

Шановні народні депутати!

19.05.2011

 Бовикін Сергій фото

„Я шкодую за тим, що мене тоді не стратили, бо те що я маю зараз це ще гірше”.

 

Я був одним з головних та останніх ідеологів колишнього Радянського Союзу. На початку 90-х, при фінансовій підтримці Сороса, пліч о пліч з такими видатними людьми, як Нємцов, Явлінській, Абалкін розробляв майбутню стратегію розвитку країни, де зробив один з найвагоміших внесків. Мене називали батьком Незалежної преси. Мої розробки в результаті розвалу Союзу лягли в основу розвитку новітньої історії Росії. Ті, хто працював тоді разом зі мною, в майбутньому стали міністрами, політиками, депутатами, вченими. В той час я, 23 річний, не надіявся стати видатним політиком чи вченим. Хоч пам'ятаю мені пропонували залишитись та навчатися в МГУ. Але я не міг, навіть не зміг добути до кінця розробок, в мене важко хворіли батьки. Але ті, хто був тоді зі мною, мають пам'ятати молодого амбіційного політика із-за якого було припинено на три дні розробки. Політика, який потім керував ідеологічною групою. Політика, який дав назву майбутній роботі Г. Явлінського "500 днів", яка спочатку мала назву 100 днів.

Важко згадувати зараз ті часи, коли моє життя висіло на волосині. Бо в той час ще саджали за грати за розповідь політичного анекдоту. А мені випало на долю закреслити комуністичну ідеологію, як єдино вірну.

Я шкодую. Я шкодую за тим, що не мав вже мужності відстоювати, як тоді казали "ковбасну ідеологію". Я шкодую за тим, що мене тоді не стратили, бо те що я маю зараз це ще гірше.

За часи незалежності України наді мною та членами моєї родини постійно знущалися. Мені відмовляли в призначенні соціальної допомоги, відбирали вже призначену, забирали допомогу по безробіттю, не надавали роботу, притягували до відповідальності, не призначали субсидію, хотіли і хочуть забрати статус по догляду, підмовляючи лікарів. Тепер хочуть забрати квартиру, штучно створивши борги. В нас забрали статус сім'ї померлого учасника ВВВ і моя бабця не отримує за бойовий орден діда гроші. Мало того, мене обізвали Кілером та розповсюджують про мене різні плітки, зокрема, що я не хочу робити, що я палю автівки. І це все за те, що я сумлінно виконував свої обов'язки.

З музичної школи мене виперли, бо відстоював право на приміщення старої міліції. Ще й хотіли навісити кримінальну справу. З міськгазу попросили, бо ретельно перевіряв місцевих можновладців. А далі жодної роботи. Лише відмови, відмови, відмови. Пробував займатися бізнесом – ледь закрився. Приймав участь на заміщення вакантних посад все марно. Тепер, як сів по догляду, за хворими батьками, так і все. Але неприємності не припиняються. Ніби тим, хто гнав мене з музичної, з міськгазу, хто травив на мене злочинців цього мало. Хто хоче знищити мене? Я вже пройшов всі суди, навіть звертався у Європейський суд з прав людини. Марно. Пам'ятаю, як тодішній голова адміністрації, який працює і зараз, ходив читав мої листівки. Як вони мене тільки не ображали. А спробуй назвати їх.

Коли в тебе все забрали та хочуть відібрати останнє – дах над головою, твою мораль, твоє життя то що залишається? Самогубство? Тероризм? Злочин? Психічна хвороба?

Я часто пригадую доктрину Даллеса: "І тілки деякі з багатьох здогадаються і навіть зрозуміють, що робиться... Але таких людей ми кинемо в безпорадний стан, виставимо їх на посміховисько, знайдемо спосіб їх оббрехати, оголосити покидьками суспільства... так знищимо основу моралі, державності...". Це все про мене. Я дуже хвилююсь за своє життя. Бо мої вороги вони у владі.

Я робив спроби вплинути на ситуацію в нашій країні, щоб хоч у такий спосіб покращити своє життя. Писав статті, які не друкувались, листи, які ніколи не читались. Звертався до Президентів, до багатіїв. Все марно. Тепер я прошу захисту у Вас, наші обранці. Захистіть мене від свавілля можновладців.

Врегулюйте наші прості закони за якими ми живемо. Наприклад. Приміть зміни до Кодексів, щоб суди приймали заяви у довільній формі, щоб у них не було підстав відхилити позов. Щоб всі пояснення проводились під час попереднього засідання. Зрівняйте виплати соціальної допомоги з виплатами по догляду, щоб не стояти двічі за одним і тим же. Приберіть з держбюджету статтю, якою допомога малозабезпеченій сім'ї виплачується не більше ніж 75% граничного розміру. Так прописано. Створіть фіскальну службу. Щоб листи які ми надсилаємо до Президента, Кабміну, Верховної Ради не спускалися на низ. Бо нас тут за це знищують. Хай такі листи розглядаються централізовано. Дозвольте людям, які по догляду, приймати участь у громадських роботах. Зараховуйте нам цей час як трудовий, а не коли ми вийдемо на пенсію. До неї треба ще дожити.

За своїм особистим життям, за політичною боротьбою чи почуєте Ви мій голос?

Звертаюся до всіх, хто не байдужий – допоможіть. Якщо і вас гноблять та попирають пишіть мені, давайте об'єднаємось.

Бовикін Сергій, Костопіль, для ТРИБУНИ НАРОДУ .

 


  Комментарии
RSS комментарии
А что же вы хотели?
Написал(а) Вадим, в 2011-05-20 01:14:23
Прочитал вашу статью.Боль души.А что вы хотели?Вместе с кучкой негодяев на деньги Сороса вы уничтожили страну,которая думала о своем народе.Давала людям бесплатное обрахование,медицинское обслуживание,работу.гарантировало право на отдых и жилье.Такие ,как вы,ее убили.Сегодня новая власть убивает таких ,как вы.Она убивает всех,кто не в состоянии платить ей ,чтобы вас не трогали.И таких с каждым днем все больше и больше.Единственное.что могу вам посоветовать,объединиться с людьми такими же бесправными ,как и вы,а таких миллионы и "убить" эту власть....Да,вот еще.Не надо тут лукавить о том,что в 80 годы могли посадить за анекдоты и что ваша жизнь весела на волоске..Это полный бред...Мы в курилке института на перерывах такие рассказывали друг другу анекдоты,что декан смеялся в соседнем кабинете.А вы \"комунистическая идеология\"..Чем она плоха?Человек человеку друг товарищ и брат.Это разве плохо?Вам по душе другая?
Написал(а) Вадим, в 2011-05-20 01:21:22
Поднимайся, товарищ, с колен, 
Ты в стране своей взят давно в плен, 
Нет работы, кредиты, долги, 
Копошатся при власти скоты. 
 
У кормушек жирует ворье, 
От народа гребут, как свое, 
Ничего не давая в замен, 
Это наш украинский Эдем. 
 
Олигархи, нацисты, бандиты 
Всех мастей собрались паразиты, 
Прилепились к народному телу, 
Кровь сосут из него беспредела. 
 
Говорят, что вот так только надо, 
Независимость - наша награда! 
За нее, мол, всем надо платить, 
Для того, чтоб могли они жить. 
 
А платить уже нечем давно, 
И бензин по цене, как вино, 
Повышают вновь цены на газ, 
МВФ нам читает приказ. 
 
Небо серое, от тоски 
Умирают в домах старики, 
Молодежь никому не нужна, 
Вот такие, товарищ, дела. 
 
Поднимайся, товарищ, с колен, 
Не таких ты хотел перемен, 
Для себя, для детей, для страны, 
Мы с тобою еще не рабы! 
и \"убить\" эту власть....
Написал(а) Юрко, в 2011-05-20 02:11:54
А как же быть с \"вечным жидом\", расплодившимся по всему миру и вольготно себя чувствующим в Украине? http://www.aib.ru/~loki/hronik/planet/p_015.htm
Человек человеку друг товарищ и брат
Написал(а) Юрко, в 2011-05-20 02:18:30
Этот тезис прекрасен. Но зачем лезть вооружённому спецназу (армии, авиации, флоту) одной страны на территорию другой. Во-вторых, смешение наций, когда дети рождаются, например, от негра и украинца, или еврея и украинки - это самая страшная беда, которая проявит себя в полной мере через несколько поколений, приводя к духовному и физическому вырождению человечества. Вед Творец таких планов не имел и даже предупреждал нас против этого. Вот проблема!
СЕРГЕЮ БОВЫКИНУ
Написал(а) ЗИНАИДА, в 2011-08-04 12:23:46
ДОРОГОЙ СЕРГЕЙ! Я САМА ВСТРЕЧАЛА ЕТО БЕСЧИНСТВО В СУДЕ ГОРОДА КОСТОПОЛЬ ВЧАСНОСТИ СУДЬИ ТАРГОНИЯ!! НЕ СЮДА ПИСАТЬ НАДА А У ВСЮ ИЛИ ВККС УКРАИНЫ!!
Написал(а) ВЛАДИМИР ИВАНОВИЧ, в 2011-08-09 14:01:24
СЕРГЕЙ! Я ТОЖЕ РОДОМ ИЗ КОСТОПОЛЯ! ТАКИЕ ФАМИЛИИ КАК ТАРГОНИЙ-ПРЕДСЕДАТЕЛЬ СУДА- ПРИТОМ ВЕЧНЫЙ! СУДЬЯ МАРЫНИЧ -ЕТО ПРОСТО УЖАС! И ВСЕМ ПО БАРАБАНУ!КОСЯТ БАБЛО ШО МАМА НЕ ГОРЮЙ

Добавить комментарий
  • Пожалуйста, оставляйте комментарии только по теме
Имя:
E-mail
Домашняя страница
Тема:
BBCode:СсылкаEmailЗагрузить изображениеЖирный текстКурсивПодчёркнутый текстКавычкиCodeСписокПункт спискаЗакрыть список
Комментарий:



Код:* Code

 
 
Актуально
Сейчас на сайте:
Гостей - 3
ЗДЕСЬ МОЖЕТ БЫТЬ ВАША РЕКЛАМА
 
РЕКЛАМА

© 2006 «Трибуна Народа» При цитировании ссылка на сайт обязательна

Украинский портАл